Västerås

Nu är jag hemma igen. Kom hem 7 imorse.. hemresan var väldigt speciell.

Vi åkte aldrig Oldsmobile till Västerås. Den gick inte att få igång, knepigt eftersom den aldrig gått dåligt? Vi åkte istället Mickas lilla Seat :P

Hur som helst var det rätt lugnt där iår för min del. Väldigt nöjd över det. Höll mig nykter igår så vi kunde åka hem i natt.. dessvärre hände en del sjuka saker som drog ut på tiden. Uchsaaaa!
Men vad gör man ?
Som Björn säger - Och så ler man !! :D
haha .. vad annars ?
Men nog har vi haft roligt alltid :)

Pöss

Power Meet 2oo9

Åker till Västerås idag. Michelle ska lifta med oss också så hon slapp tåget =) Ska bli roligt att träffa en av de gamla godingarna igen :) Hon ska även åka hem med oss =)
Saknar tjejerna som aldrig förr.
<3 esdn06 - oslagbara

Varmt har det varit och jag har därför inte brytt mig om att uppdatera om mina äventyr.
Det senaste är väl att jag grejat boende med mera inför Norrtälje.  Vill verkligen gå i Falun också, men känns som att det är lika bra att ge någon platsen som vill vara där mer än mig.. men jag ÄLSKADE att vara där. Var otroligt taggad när jag kom hem. Älskade det, men jag får önska tjejerna lycka till i Falun medans jag styr min kos mot Norrtälje.

Tog ur mitt löshår idag också. Duschade idag och det var då håret började lossa. Inte så konstigt kanske eftersom man svettas så otroligt mycket nu och sådär.. + att jag låg i vattnet i säkert över en halvtimme när jag gav mig fan på att jag skulle klara att åka wakeskate. Kom upp på ytan några gånger iaf, men ska lära mig mera sen :) Lättare att börja med wakeboard kanske.. ja. Håret finns iaf kvar på salongen för att hon skulle fina till det lite, och så är det bara att jag hör av mig när jag vill ha i det igen :)
Skönt med kort hår nu när det är sommar. Blir att fina till frisyren om två veckor =)

Stötte på Lotte och Anja idag också :) Adinas mamma & lillsyrra. Så kul att se dom :) Fick tag i Adinas bulgariska nummer så jag ringde na när jag kom hem :D Sjukt roligt att prata med henne, men hinner tyvärr inte se na nå alls varken i sommar eller till hösten eftersom jag flyttar innan hon kommit hem...
saknar dig Adina :) Det gör vi nog allihopa!


Nej ni får ha det kung, dags för mig att slöa i solen lite.
Hare bra kram hej

RSS 2.0