Hejsan hoppsan

Jag har sovit i princip hela dagen. Ont i halsen har jag fått också.

Midsommar har varit rolig, men måste säga att det här typ är första året som jag inte brytt mig alls om att verkligen fira högtiden. Jag var bara ut och blev full på fredagen, sov på lördagen när det var resning i Vinäs, och jobbade natten till söndagen. Så såg årets midsommarhelg ut för min del, men vad fan. Jaaja.

Börjar jobba på Klockan riktigt imorgon. Blir att vara i Värdshuset, i disken ibland och även under några nätter ibland. Jobbar lite då och då, jobbade betydligt mycket mer förra sommaren när jag var på Emmagården, då hade jag typ inget liv heller. Jobbade som en galning. Så det blir lite med ledighet iår.

Blev reserv i Norrtälje också,... Internationell Resekonsult. Fan. Men hellre reserv än att jag inte kom in alls, tror jag? Står på reservplatsen ända tills deras kurs börjar i augusti. Men jag vill ju vara i Falun också, som börjar i augusti..? ... inte lätt. Tro om man kan kopiera sig själv och vara på två ställen samtidigt? Det hade hjälpt mig sjukt mycket just nu.

Hur som helst har jag precis börjat vakna till liv. Nu alltså, efter att ha sovit bort hela söndagen. Imorgon blir det att jobba lite lätt mellan 18.30 - 23. Puss på er, adjö
// tina

Hej då

Hej då i några dagar nu.. kommer hem på torsdag.
Musikkonservatoriet håller 4 träningsdagar för oss som antagit deras dansarutbildning på 1 år. Jag, Karin, Karro, Millan och Karis ska åka. Väntar på dom just nu.. får se om man kan stå på benen när man kommer hem sen då.

Efter midsommar börjar jag jobba också, skönt ska det bli, så man gör något nytta.
Nu tror jag dom är här.. hejhej

Avslutning för Linn på särgymnasiet :)

Man liksom uppskattar livet till max när man kommer in i en sal med elever som är glada så att det sprutar om dom. "Glädje" för att få vara med sina vänner, sina lärare. De är så sjukt duktiga när de står ensamma på scenen och sjunger. De sjunger inte för att prestera, utan för att dom tycker det är så sjukt roligt, och det ser man på dom. Man uppskattar vardagen så mycket mera när man varit bland dessa elever känner jag. Man liksom.. inte vet jag, ler resten av veckan tack vare dom. Dom vet egentligen inte mycket, men dom bryr sig inte, för att dom mår bra och har varandra. Dom är så sjukt nöjda med sin vardag. Och sen kommer man själv och gnäller om allt och lite till.
En liten lampa tänds inom mig när jag varit hos dom. Dom är så himla rara allihopa. 
Kramen jag fick av en liten flicka idag gjorde mig så himla glad, hon går i Linns klass.
Vi har aldrig riktigt träffats förr, som idag, eftersom jag inte ser alla lillsyrrans klasskamrater så ofta. Men hon kommer fram till mig och gråter för att alla ska gå hem, och så kramar hon mig ändå och önskar mig en glad sommar, hon kände inte mig, inte alla dom andra heller som hon kramade, men hon gjorde det ändå för att önska alla en glad sommar.. det kändes så bra. Låter kanske löjligt, men det var så gulligt.

Nu blir det duschen.

over and out

Förvirrad student

Ja det är väl jag det ?
Vet varken ut eller in, var ska jag gå? Hur ser framtiden ut  ?
Tanken på att man aldrig kommer kunna återvända till gymnasiet är jätte jobbig, Man har alltid kunnat gå dit och träffat alla, man har haft något att göra hela tiden. Vad har man nu ? Det är väl minnena man bär på antar jag :)

Jag är i alla fall hemskt tacksam över min klass och alla minnen vi har samlat tillsammans, ni vet att jag älskar er :) hur jobbigt det än kan vara ibland..
Jag låg i solen i två timmar igår, funderade på vad som ska komma sen.. och jag kom inte fram till något alls.
Nästa vecka får jag brevet från Resekonsult-utbildningen i Norrtälje.
Jag vill verkligen in där. Gruvar mig redan inför att öppna brevet..
Igår var jag, Jossa, Micha, Karin & Ida nere på tingsnäs och gick lite. Karin sa typ:
- Det känns som om man har dött och att man går runt och tittar på hur livet är när man har försvunnit.
Man känner sig liksom... jag vet inte, försvunnen i mängden? .. men men livet efter det här kommer nog bli super det också :) Jag är inställd på att plugga utanför Mora och sen återvända för att bo här.
Jag gillar Mora.

-(( tina ))-




för vi har tagit studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Underbart!!! <3


Jag älskar er alla, saknar er redan,... bästa dagen i mitt liv.
Ha så kul i Bulgarien Adina !!! Saknar dig redan

Jossa, sen Tingsnäs

Var hos Jossa igår, gjorde iordning för kommande vecka. ;P Jag var dock skit sen för jag och mamma åkte till mormor och morfar och var sociala ett bra tagl.. efter det åkte vi ner på Tingsnäs och myste kring en brasa och Mange Persson sjöng några sommarvisor. Då kände man verkligen att slutet snart är här. Kommer sakna alla jätte mycket och hoppas ni kommer dit ni vill :) <3





 - Ida, Millan, jag och några tjejer till satt på bryggan. Det var så lugnt och skönt där :)
Och så himla fint. Jag kommer sakna er! Jag älskar er



-(( tina ))-
- saknar dig Jocke :)



En underbart rolig start på studenten

Tänkte dra upp några bilder från balen :)  Underbart bra väder och trevligt var det! Dock lite för varmt....
Min syrra har många fler bilder, kommer sen



 





  
  
  
Yes, fler bilder kommer sen ! ^^
-(( tina ))-

RSS 2.0