Redovisning imorgon

.. jag och Emma ska redovisa ett retoriskt tal tillsammans imorgon. Hon ska prata om att vara för giftermål och jag ska vara emot. Det var inte lika lätt som vi trodde men jag tror det kommer bli jätte bra nu när man väl är klar.
Har knappt varit utanför lägenheten idag. Bara gått i korridoren och pratat med grannarna(klasskompisarna).
10 elever ur klassen redovisade idag, resten utav oss ska göra det imorgon, jag är pirrig och laddad!

Imorgon slutar vi 16:00 som vanligt och jag tar bussen mot Tekniska för att sedan ta mig via tunnelbana till T-centralen. Hemma runt 21:40 som jag brukar. Sen åker jag tillbaka som vanligt på söndag runt 12, med tåget såklart.

Veckorna och tiden går fort och på måndag börjar vi med IATA. Vi går dock bara tre dagar. Måndag har vi 2 prov. Tisdag och onsdag ska vi gå igenom lite. Och på torsdag är det Svensk Rese- och turistgalan :) Just det! Jag ska på min första riktiga gala. Ska bli göör spännande. Ska få låna en svart klänning av Emma att ha på kvällen, sen sotar jag ögonen lite och tar lite rött läppstift samt ett par röda pumps(vilket jag redan har skrivit på facebook), ska bli mysigt. Måste dock införskaffa en kavaj och en vit skjorta som vi ska klä oss i på dagen.. men det ordnar vi :) Och på fredag är vi då lediga. Skönt.
Men som sagt, nu när IATA:n är igång så är det allvar.. dags att ta sig i kragen och ta allting på allvar. Vi ska trots allt läsa detta ämne till mars..

Nej usch jag måste gå och sova. Har redan packat inför hemresan så det är klart. Talet är klart, måste bara sätta det imorgon nu.. så ja nu återstår sängen. Ha det bra. Hejhej<3

- jag saknar tjejorna hemma i Mora<3

s t o r  saknad av gemenskapen, vännerna och sommaren. Tiden går fort, håll i den.


Det är över nu.



Påstår inte att någonting alltid har varit fel, inte att allting är skit heller. Men.. det känns inte som det borde. 
Jag summerar varje dag som gått de senaste åren, i mitt huvud, i princip varje dag. Det går inte längre. Jag mår inte bra, gör du ? Det går inte längre, vi kan inte fortsätta såhär tillsammans. Har alltid hållt på såhär men vi kan inte göra det föralltid.


Retorik i skolan.. skolan går bra än så länge. Hoppas att jag klarar det här nu, fattar inte att jag ens tvekar. Less på mina funderingar. Dags att tänka positivt. Eller hur ?
Det måste bli bra, eller stoppas. Och vad jag förstår blir det aldrig som jag en gång velat. Tydligen så gör du mig ledsen, kanske omedvetet med tanke på att vi har olika syn på tillvaron. Glada stunder finns alltid men jag tål inte den känslan jag alltid haft, mer eller mindre, hela tiden. En känsla av att känna sig otillräcklig, tråkig, sur och fel. Jag känner mig så,- men det syns kanske inte.


Nu måste jag tillbaka till skolan.
- sick and tired


Thoughts & dreams


Har varit en rolig vecka med presentationsteknik som veckans kurs, nästa vecka är det retorik som gäller. Vi har redovisat så händerna skakat och hjärtat pumpat adrenalinet i 120.
Men fan va kul vi har haft och vad bra vi kommer att bli på detta.

Jag vill bli färdigutbildad som resekonsult nu så jag kan dra ut i världen. Ska söka till Hawaii Pacific University nästa år. Jag vill verkligen få spendera två år i den miljön.. ska söka nästa år. Önska mig lycka till..


Fick helg igår egentligen, vi var 11 som redovisade igår så idag har jag varit publik åt dom andra. Göör bra redovisningar allihopa, konstant gåshud. Grymt

Idag är jag sämre än igår(sjuk), men jag ska slänga i mig lunch och sen bege mig ut i Norrtäljes skinande höstväder. Ska bli skönt. Kan behöva lufta allt från nerver, till kropp och till sinne.



Jag längtar hem. Fick lov att ringa mamma imorse och säga att jag saknade henne. Lilla Tina är inte van vid att vara utan sin mor såhär. Inte familjen över huvudtaget för den delen. Fick även prata med Linn i telefonen igår.. så söt.. hon tror typ att jag är i ett annat land och tyckte det var tråkigt att jag inte kunde komma hem till Sverige där vårat hus står och hälsa på i helgen.. hon har blivit så sjukt go och vuxen.. 18 år i december blir hon ju trots allt.. tiden flyger iväg.
Det enda jag vill just nu är att släppa in luften under mina vingar och bege mig ut. Jag vill få ett framgångsrikt liv och ett älskat yrke.
... haha det enda som kan hota mig och mina planer är att jag har svårt att vara ifrån min mor.. haha men det ska vi nog kunna ordna med tiden <3

Jag älskar er, allihopa. Det vet ni, inget joll. Det är fakta

"Live for the day, keep making memories"

// tina


RSS 2.0