Ännu en dag avklarad



Ännu en dag i skolan. Imorgon har vi också school, men åker hem till Mora efter det. :)

Har sprungit även idag, och nyss kommit ut ur duschen. Sprang ingenting söndag-måndag.. så lite ångest har man ju .. sov konstant dom två dagarna. Tina va slut. Helt slut. haha^^

Men men, packat klart nu tror jag, Mora imöra :)

- movietime hos Sofie nu!

Ledig tisdag!


Imorgon fyller frostanna 20 år så ni vet :) grattis i förskott hjärtat! <3
Längtar till helgen !




Jag fick glädje-rus imorse. Eller egentligen inte. Fick dansabstinens. Började med att kika på Stomp the yard.. sen blev jag skitförbannad för att jag missade Last Bounce, som gick i helgen. Sen arg igen för att jag inte dansar på lektioner längre .. så, jag kutade ut i skogen.
Dansade och hoppade som aldrig förr, skönt vare. Med solen i ögonen, vinden i håret och RnB i öronen blev det en sjukt bra morgon.
Väl hemma rann svetten om mig så drog in i duschen direkt,.. fick sen lov att städa erkände jag(efter mycket "om.." och "men.."). Bäddade rent sängen, diskade och dammsög. Nu äre fräscht igen!

Nu käkar jag lunch och snackar med denna pysen


- världens bästa Gomba!



Nu regnar det på mitt snetak ser jag. Ska se film.. Step up 1 eller 2 ? .. ska fixa hem nå fler dansfilmer också.
Dans är mitt liv, vart tog det vägen? Jag ska börja igen. Snart så..

Pöss

My future man








.. Säger inte mer än så!

vandrat i skogen

Igår va det fest:) och kul va det!

..

Jag och Max gick slingan idag trots att vi va slitna. Schyssta vikingar va ? Duktiga. "Gick" och "gick" förresten.. "släpade" eller "kröp" är nog närmare sanningen. Haha.

Nu ska jag ner och sola :)



massa kärlek till dig<3


Castillo de gredos

... öööööööööööööö


FEST HOS MAX !!!!

trött? flum? äh, inge mer än vanligt, haaha!



Joggat 5km, cyklat ner och solat med Fierza, nu stan igen. Jävla rännande. Haha !

Good day


Solsken !!!


Nu ska Tina ta sig en joggingtur i solskenet! 5 km idag igen! Yes, jag är på G! Bort med fläsket!

.. vi hörs senare! Bye

Life is like a fairytale ..

.. or is it?



.. no, it's not.

Livet är färgat i en massa färger. Det är varken svart eller vitt, dött eller livat, upp eller ner, tyst ellre högljutt. Livet blir vad man gör det till. Man får kämpa om man ska komma dit man vill, och vet man inte vart man vill får man låta slumpen välja. Bara välj en väg och se vart den leder.

Min väg börjar sakta men säkert delas i två. Och det är inte lätt..

Vad vill jag med livet? Vill jag vara ensam? Vill jag bo utomlands? Vad vill jag göra?
Det jag sitter och gör om dagarna just nu är att låta dagarna gå, klockan gå, låta natt gå till dag.. utan att tänka. Är det bra ? Slösar jag tid, eller fördriver jag tid till något positivt? Varför tänker jag så mycket? Varför låter jag inte ödet styra? .. för jag tror inte på ödet.

Jag är vrång. Jag har ett starkt yttre, folk tror att de känner mig ut i fingerspetsarna. Folk tror att de vet. Allt.. kanske inte allt, men mycket. Jag vet att de inte gör det. Jag lurar många. Jag låter inte folk komma mig så nära inpå livet. Bara några få .. men jag antar att det är de överflödiga folket som står för ordet "rykten". Mycket möjligt. Men jag dömer ingen.
Mitt yttre försvarar mig. Folk frågar inte mycket längre för att jag inte pratar längre. Det kan vara en anledning till att många "antar" saker. Jag pratar inte mycket längre, jag har backat in i skugga, och det vet ni.

Jag lever dock inte i ett mörker. Jag lever i min egen värld. Jag tycker om att tänka ibland, att skriva av mig. Var längesen nu.. det händer mycket i mitt liv men ändå inte. Det enda jag vill göra nu är att vila.. jag behöver försvinna.. in i drömmarnas värld. Orkar inte med mardrömmar och magbesvär mera. Men efter regn kommer solsken, right? :)

Jag är på väg in i en bra bransch. Där saker och ting förändras, det ska bli roligt. Jag vill göra saker. Starta ett riktigt liv. Ensam, men med vänner runt mig. Utan vänner är man inget.
Jag ser fram emot att komma någonstans.

Jag tror jag behöver sommar nu


ooops .. I did it again




.. But I am happy!

Nelly.com




- hos mig om 2-3 dagar ..

Tillbaka på Campus




Dessa två klänningar fick jag utav mamma i helgen:) Den nedersta ser dock inte ut riktigt som den jag fick, men det är samma modell. Den jag fick är svart och genomskinlig :)

Sov hela vägen från Mora - Stockholm idag. Helt knocked out. haha, men vad kan man göra? Inte så konstigt om man tänker på va man har hunnit med i helgen :) Jag har gjort någonting heela tiden verkligen.
Både fredag och lördag va jätte roliga. Har hunnit träffa så många vänner, varit med familjen, vilat och Gud vet allt. Riktigt bra helg

<3

Klarade IATA-tentan!! WOOHOO! ^^


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Faaaaan, idag det är kanon väder och fick besked att jag klarade tentan :D jag är glad!
Faaaaaan så sköööööönt!

Jag kommer få IATA-certifikat?!

puuuh, nu kan man i alla fall pusta ut med ett gott samvete.

Vi drog till Fierza och käkade kladdkaka efter skolan, sen ut i solekenet och spelade kubb. Kung!
Jag har tvättat kläder och nu blir det bara chill..
Huvudvärk sen imorse så det blir inge mer vettigt idag.. :D

Nu kaffe och knäckebröd!


We don't celebrate sundays .. ?


Go mooooroon go moooroon!

Här sitter jag, kikar tv, lyssnar på Nickleback, dricker flädersaft och käkar nötter.
Vad händer idag ?

Jo: Städa, plugga kundservice, diska, tvätta ?

= söndags arbete.. slit. Suck




Helgen har varit kul:) blev för full i fredags där.. inte såå illa egentligen men ändå för mycket.

Igår var det bättre:) Vi förferstade hos Marie, sen gick jag, Joe, Linda och Max hem till Max. Kollade fotboll, drack öl och lyssnade musik. Sen kom även Vijona, Hanna och Fierza :) Slutade med att Fierza, Max och jag gick på Teatern där Robban, Emma och Sanna var! Det var kul att få dansa lite. Grymt!
Efterfestade hos mig, Robban gjorde varma mackor och jag och Max drack vin :P hahahaha
En skön lördag med andra ord :)


Jag saknar dock min mor och syster så jag spyr snart !! <3

saturday night

yes ...  vi har varit hos Max på för-fest sen drog vi  till Teatern på några öl och lite dans. Sen efterfestade Robban, jag, Max och Fireza ´hos mig på ågra varma mackor :) Gott!



Tack för ikväll!


Going to Max's place




Klar för fest. Börjar hos Max, i tian.
- Fierza ring när du är hemma!!

There's no place like home










Glad påsk kära vänner


Sjukt skönt att vakna upp i lilla Mora en gång faktiskt. På lördag är det utgång med tjejerna<3
 ---

Påsken är här och ännu ett år tillbringas i lilla Vinäs. Imorgon kommer morfar, mormor och assistent, Carina och kusin Rasmus, syrran och hennes kille hit och äter middag.
Självklart kommer jag, Linn och mamma också att delta :)


Idag har jag klippt lugg :) Tack Anna och förlåt att jag var så himla sen !
Försov mig imorse när jag skulle få iväg Linn till skolan.. vaknade 8:50, och taxin stod redan på gården!? PANIK!
Kutade upp och väckte Linn, klädde på henne, borstade hennes hår och allting på 5 minuter.. stackaren. Sen slarvade jag såklart bort mig på eftermiddagen också.. då jag egentligen skulle befinna mig på Sundets Ridklubb senast 12.10 för att titta på Linnens ridlektion.. jag kom sjukt sent.. Åkte hem och gav Linn årets kram. Kramade henne hela dagen idag. Så sjukt pinsamt att jag glömt något vi planerat i en vecka ! Som ursäkt för att jag glömde henne fick hon bestämma vad vi skulle hitta på .. så vi bakade chokladbollar och har nyss kommit hem från IcaMaxi där hon köpte en tidning och en bok + mat på donken.. såklart så känns det fortfarande jätte mycket i mitt eget samvete men men .. vad göra .. ?


Jag har iaf hunnit skala 7 kg potatis som jag lovade mamma, plockat ur och i diskmaskinen och lite så .. tur att man inte glömde allting i alla fall.


Så nu sitter jag här, ska troligtvis snart köra mami till jobbet, kanske hämta storasyrran och kanske ta en kaffe med Padde, vem vet ?


Ha en trevlig kväll alla, Campus - jag saknar er !!


RSS 2.0