Peace and love, 2010

Tåget går 06:22 och vi med den :D
Imöra gäller det.

Here we come



Nu återstår det att se om man lever på söndag.. börjar jobba hårt resten av sommaren på måndag. Kom och ät på MoraKlockan då vettja!

...

Nej nu ropar sängen.
Kyss & Kram !

24/6-2010<3

Midsommarafton & midsommar dagen á la 2010


Kusin Ramus, Carina, Linn, Sandra, Ecke, mamma, Magnus och jag började här hemma igår (lördag) med att fira midsommar. Med sill, nubbe, öl & vin samt ett glatt humör blev dagen kanon. Vi gick och tittade på majstångsresningen, träffade lite folk och umgicks i solen. Morfar träffade vi där och han följde med tillbaka hem till oss på lite dricka och mys på altanen.

Senare skjutsade mamma iväg mig och Magnus till Orsa på fest som sen slutade vid Orsas camping/strand.



Busungarna Rasmus och Magnus apar sig .. haha.<3

På fredagen hur som helst så började min kväll hos Karro i Orsa. Jag och Jessica Hellström va där samt Jessica Magnusson. Senare åkte vi hem till Feffe en stund för att träffa världens bästa Magnus & alla de andra :) Kvällen blev kort men bra ändå :) vore det inte för regnet så skulle det blivit en kanon dag.
Fredagen va väldigt seg till en början med tanke på att man inte visste vart man skulle dra sig.. men allt löste sig,- som vanligt ^^


 
You make me stronger
You make my day
You make me smile
You make proud
You make me laugh
You make my days shine every day
You are the light in the dark
.. I´m all yours


You make my day :)


I'm walking on sunshine

Såhär är det gott folk:
- jag måste faktisk få skriva av mig lite om hur bra jag börjat må den senaste tiden. 
Vet att det inte är ofta jag skriver om mitt liv i den vinkeln, men från och med idag ändrar vi på det!

Det är då mycket tack vare en person som nyligen kommit in i i mitt liv. Fort har det gått men vem bryr sig? Det är inget fel med det:) Så länge man tar vara på tiden, och människorna runt omkring sig, så spelar det ingen roll vad som händer.  

Är det inte konstigt egentligen att man kan må väldigt bra som ensam, men att man känner det där lilla extra bara av att ha en annan person i sin närhet och i sina tankar?
Man liksom skiner lite extra. Haha, det är ganska komiskt egentligen men visst är det härligt?
Det är ungefär som att man går runt och ler, ständigt. Man ser liksom lösningar i saker och man grubblar inte så mycket. Man har en konstant glädjande känsla inom sig. Har ni aldrig känt så? Då måste ni faktiskt testa det, annars har ni missat något.
Jag vet att jag också mår bra utan någon också, ensam är trots allt alltid stark. Men man mår aldrig så bra som när man får dela sina dagar och tankar med någon annan.
- Tänk att vakna upp på morgonen med en människa brevid sig som får en att må så mycket bättre än någon annan, tänk att känna en annan människas doft och kropp intill sig, och att veta att den människan tänker på dig lika mycket som du tänker på den tillbaka. Det låter väldigt smörigt jag vet, men ni som känt såhär vet att det är precis så det är. Inget fel med det, det är sanningen :) Hahaha. Tro inte att jag är knäpp.
I'm just walking on sunshine.

Jag är glad att jag har såna goa vänner. <3
Jag är glad att jag har en sån bra familj. <3
Jag är glad att jag har dig. <3

Tack för att ni gör mitt liv så mycket bättre!

Övrigt: Jag har praktikplatsen klar för period 1. Jag har jobb i sommar och höst. Jag har gått klart första året i skolan med skapligt bra betyg, om inte väldigt bra, allt är inte klart ännu. Jag klarade IATA! .. hmm vad mer? Jag har framtidsplaner men det visar ju sig med tiden om dom går som man tänkt eller inte, right? Det finns säkert så mycket mer också men jag orkar inte dra upp allting.

And that's the way it is.


Göteborg fram och tillbaka


Fierza jobbar med att sälja jordgubbar. Jag och Hanna (Fierzas lillasyster) roade oss under tiden ..




Gammal kärring? Bilden med Hanna som bäbis gjorde våran dag. Garvade så vi dog.


Hanna var inte allt för glad när hon hade fått lov att gå och klippa sig.. hon blev jätte fin och det var inte alls så illa som lilla Hanna själv tyckte.. hon fick en lila slinga på ena sidan och en rosa på den andra i alla fall, då blev hon lite gladare^^


Fierza säljer jordgubbar från Tyskland, vid IcaMaxi inne på Allum. Har aldrig sett så stora gubbar i mitt liv! .. och nå sjukt goda var dom.
Längesen jag ätit så mycket jordgubbar som jag gjorde i helgen. Mums!


En väldigt dålig bild på Allums insida. Det är ett köpcentrum med massa affärer och grejer. Mysigt!



I det stora hela så var helgen helt klart bra. Ångrar inte att jag åkte. Men mitt hjärta krossades en del med tanke på att jag inte kom in på Green Day som jag velat se sen jag var liten men aldrig haft tid att åka.
En lyktstolpe i Partille fick ta mest skit. Sparkade till den så att den slutade lysa. SÅ ARG.. och ledsen. Mest besviken tror jag. Vill aldrig vara med om det igen.

.. antar jag får vänta några år till tills dom kommer tillbaka.  </3

INTE OKEJ


Hur som helst så har jag jobbat inatt. Hur dum är jag ? .. typ såhär mycket (sträcker ut armarna åt varsitt håll)..
Kom hem ca 21:30 igår, direkt från Göteborg. Började jobba 23.00. Varför klaga? Ville såklart inte åka till jobbet, men eftersom du ändå jobbar borta några dagar nu kan jag ju lika gärna jobba så länge(:

Kom hem nu på morgonen och gick upp till mamma samtidigt som jag funderade på vilken dag det var.. :
- Öhm.. mamma? Ska inte Linn till skolan nå? (jag funderar så det knakar på vilken dag det är och kommer på att "hallåå, jo klart hon ska"??)
Mamma tittar upp på mig.. och säger:
- Öö ... hm, va? OJ JA! Det ska hon ju!! SHIT!
- Mamma, somna om. Jag ordnar det.

Hon somnar om, med ett leende på läpparna. Somnade nog om på säkert en sekund. Söt. Sliten och söt. Hon jobbar ju som en gnu, lika bra att låta henne sova.
Jag väckte Linn som sken som en solstråle och vi lyssnade musik och fixade henne inför skoldagen tillsammans. Taxin hämtade henne som vanligt och hon var såå glad.

Jag älskar min familj.


Snart har jag varit hemma i en vecka

.. och skönt är det :) Inte skrivit på länge men vet ni varför? Jag har haft bättre saker för mig! haha



--

Jag har solat, umgåts med grymt goa människor, varav en som är lite extra go, umgåts med familjen, klippt mig, bokat biljett till Göteborg, jobbat, firat morsdag och mycket mer.


Nu väntar jag på mamma som ska komma med bilen.
Puss hörs hej

MoraKlockan nästa. Jobb inatt. Kul?


RSS 2.0