Hallelåja


Halli hallå, det var ett tag sen jag skrev något här, har haft en del för mig och har inte haft tid. Vi får se om ja kommer ha tid framöver men det märks :) Skriver lite när jag känner för det.

Äntligen är sommaren här och det är tammefan bastu väder ute:D Underbart
Vi slutar skolan också .. snart ! Känns bra.
Ska väl sätta mig ner snart och spåna lite över mitt projektarbete.. ska lämnas in imorgon nämligen. Jag ska nog välsa något som har med dansen att göra åtminstonde. Ammi är min handledare och eftersom jag ska ha privatlektioner för henne så blire något som har med det att göra. Hur man ska gå till väga för att utvecklas på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt o.s.v och hur dansare på elitnivå ligger i för att vara i form m.m
Jag vill ju utvecklas också :) har så mycket för mig det kommande året så jag måste välja något av det som redan är på G.

Snart är det helg också.. ^^ jag vet i alla fall att jag ska fara till Orsa på lördag och servera. Det blir bröllop och grejer. Sen blire att fira Madde en stund eftersom hon blir 18 år imorgon. Grattis grattis!
Nej jag har inte tid. Plugga plugga. kram puss hej !

// t i n a
p.s John Fogerty konserten i Karlstad blir ett minne för livet! HAN ÄGER

hur gött som helst!


You make my day

Man kan ju inte alltid finnas till lags för alla.. eller? Man ska ju inte direkt behöva dela sej i tusen bitar för att finnas i alla situationer, hela tiden. Jag har en del på mitt eget schema, har precis klarat körkortet, fått två jobb, håller på att avsluta andra året på gymnasiet, har träningar, läxor och en fritid. Ja, jag är trött ?!
Det är väl bara att inse, jag är inte som ni. Jag passar inte alltid in där.

Men då är det underbart när man kan ringa världens goaste kille så kommer han och hämtar en. Du är en underbar person, och det hoppas jag att du vet. Människor som du är guld värda.

Dansadansadansa.. då ska man ha ågren för att man missa en träning också.. ?! Är jag nojig eller vad ? Uh, jag har nog tagit på mej lite väl mycket nu.. jag måste snart ta och tänka på vad jag vill/orkar med och inte. Ibland äre helt enkelt så att man ska lyssna på vad farmor säger.. ^^ hon har oftast rätt i dessa situationer.. hah

Men men, man får se det på den ljusa sidan såklart. Jag får helt enkelt köra på och se vart jag hamnar.

Tacktack för mig, ha en bra dag.
over and out



simmasimmasimma


Nu är det sommar och sol igen. Eller ja, det är lite kyligt men det blir varmare snart!



Har precis kommit hem från badhuset. Riktigt skönt att åka dit när folk bara skriker och gnäller på en. Vem orkar höra flera gånger i veckan hur girig, slarvig, dum, dryg och ivägen .. och jaa.. sånt, hela tiden ? Inte jag i alla fall. Då är det skönt att dra med bilen till badhuset. Faktiskt.
Ibland får det faktiskt vara nog. Man säger ifrån, dom vet ju hur jag är ? Så varför fortsätta skrika på en? Så fort dom ber en om nånting ska det ske inom närmaste sekund annars är man bara den där slavriga jävla .. ja. Nä, uh
Vaddå press ?

Jaja de blir att börja simma massor nu igen i alla fall. Har slarvat en del. Simma två ggr förra veckan, och nu ska jag låta det bli så mycket som möjligt. Simma igen med Karro på onsdag och fredag. Sen John Fogerty på lördag :)

Skolan sluter ju snart i alla fall och jag ska tjäna pengar till en bil och förhoppningvis en resa.  Man har ju två jobb att komplettera med så hoppas de går vägen :)

Nu ska jag äta lite lax, ha en kul kväll.

DU får mig att må så bra.

  // t i n a

"Sommar" - snö - "sommar" ?


Ett tag kändes de som att sommaren var här.. men det var nog bara på låtsas :/Nu hoppas jag verkligen att all snö försvinner och att det blir blå himmel och 25 grader varmt. Vad skönt de skulle vara.
Hoppas att den riktiga sommaren kommer nu eter denna maj-snöstorm.

Igår åkte jag och Helene ner på badhuset vid tolvtiden och simmade lite. Det är underbart skönt, dax att göra det nu innan man ska ligga på stranden. Simma är något av det skönaste jag vet. Blir att simma nu onsdagar och fredagar, fast i veskan blev det onsdag och lördag.
Sen for vi till balen, jag, syrran, Karro och Madde. Snöslask, och allmänt skit väder. Men nog f*n skulle vi ha kort på allesammans ändå :) Fick några riktigt bra bilder och de absolut snyggaste var ju Lina och min älskling Agge :) Utan tvekan. Fanns dock människor med störra klänningar och grejer men de här två var ändå lätt snyggast.  
Jag längtar tills vi ska gå ut nästa år. Verkligen! Och hoppas åtminstonde att det inte snöar då..
Jag håller på att spana efter en klänning redan nu faktiskt, så att det är klart långt i förväg, för jag kommer nämligen aldrig kunna bestämma mig till 100 %.
Jappjapp så igår var man alltså ute och lörde lite bil då :) De går bättre och bättre, men vädret var inte alls kul att köra i med sommardäck.
Frågade mamma i fredags om jag hade fått någon lapp hem i brevlådan så jag kunde hämta körkortet och hon sa neej jag har inte sett nån i alla fall.. sen säger hon dagen efter att jag kanske ska gå och hämta posten för att kolla om lappen har kommit eftersom att hon aldrig hämtade posten igår .. haha. Men nog låg lappen där alltid, så får väl hämta ut kortet imorgon efter skolan :)

Aja hursomhelst så blir det att göra mina sista läxor idag nu så det är klart.jag har väl ungefär 3 stycken att göra. Så ska börja nu bara jag käkat frukost: )

Jag längtar till skolan är sluuuut. Nu är det bara sista rycket så är det över sen ;) härligt !!
puss kram ha en bra dag! // t i n a

image4


image5








Rise and shine



God morgon allihopa, dagar som dessa, som idag alltså, är vad jag hatar mest. Man ligger och sover lugnt och skönt och plötsligt går lillasyster upp och börjar dona. Man vaknar alltså vid 07.00 och jag är LEDIG IDAG. Usch.. hon som bad mig igår att INTE väcka henne för att hon inte skulle till skolan idag(hon är nämligen inte ledig). Så det blir lite av en jobbig situation. Men.. okej jag kan erkänna att jag, med tiden, har blivit inställd på att vakna vid 7-8. Även om det är sovmorgon, bakfull, helg, lov eller liknande. Och då kan jag ju säga att det är tack vare en viss person som jag har spenderat mycket tid med, som automatiskt har fått mej att bli inställd på att vakna vid 7-8 på morgonen. Haha, skitunge ^^ du vet vem du är.   ^^

I varje fall så vaknade jag och började så småningom att plocka disk.. typiskt mig. 
Hoppas att mamma är gullig och tar ut en hundring åt mig nu när hon kommer från jobbet  så jag kan gå på badhuset och simma senare idag! Ska även på dansträning mellan 17.00 - 19.00. Hoppas även att mammas bil blir klar idag så jag kan åka till träningen på egen hand! Sen ska man väl även ha tid att plugga till imorgon. Nationellt prov på morgonen(engelska) och efter det har vi prov i naturkunskap, sen dans !

Väntar på att mami ska komma hem så jag vet om ja ska simma.. sen blire att gå ut och gå en runda innan frulle och sen plugga!

Nej nu börjar klockan bli mycket .. RISE AND SHINE EVERYBODY! :)
Morrnmorrn, nu ska jag vila lite tills mami kommer. Have a nice day!
pusspuss, kramkram, heeeeeeej   // t i n a

Ett steg närmare framtiden


Lurade såklart folket i klassen idag att jag skulle åka med mamsen till Falun idag för att kolla in en ny bil till oss, eftersom våran är på lagning, trasig och eländig. Ja varför inte - tänkte dom. Haha men jag lurade i princip varenda en .. utom Adina då som redan visste när jag skulle köra upp idag. Fast det var såklart inte meningen att hon skulle få reda på det. Men vad tror ni man tänker när man är lite lullig och låter Adina kolla in bilderna på telefonen .. haha. "Ooooj, jävlar! Nu tror jag att jag såg nått som jag inte borde se !! WOPS " .. jaja men vad gör man ? haha.  jag som trodde att hon hade glömt, men neeeeej

Det gick i alla fall hur bra som helst, SÅ HIMLA SKÖNT

Känns härligt med körkort inför sommaren. :) Nu är det bara bilen som fattas.
ja så vad säger man, det var ju ännu ett steg närmare framtiden!



Nej nu blir det att träna lite granna efter att jag har vilat :) Ha en bra dag alla! Kramkram heeeeeeeej
// t i n a


Nationella prov

Up my as säger jag bara !! hha
Finns inget som är tråkigare än att skriva nationellt prov, speciellt inom matte. Usch. Men men, man kan ju inte vara bäst på allt? hah


Nu är jag och Anna Carlstein hemma hos Ida. Ida "försov sig" från provet så vi gick hit för att väcka na. Vi börjar 13.15 så vi ska väl hitta nå kul tills vi börjar. ^^ Efter skolan är det körlektion som gäller och sen ska jag kolla på film. kulkul!

Hoppas att det blir lika fint väder i helgen som idag, om inte bättre. Men det blir det nog. SUNSHINE!
Längtar otroligt till helgen, lite för mycket att stå i nu, men helg det blir sköööönt<3

Ha det bra allihop, måste dra. TJINGELING

// t i n a

Proud of who I am

En människa ska egentligen aldrig behöva känna känslan av att vara förådd, besviken och bortglömd. Men sorgligt nog händer det. Men man ska vara stolt över den man är och det man har. Be proud of who you are.
Lita på dig själv.




Helgen kommer snart och jag vet i alla fall någon som inte ska vara hemma. Så skönt

Ne nu ska jag sticka ut en runda. Vi ses och hörs
// proud of who I am

image2

Busy woman

.. det minsta man kan saga. Och en dalig dator har man ocksa..

Sjukling idag, min hals gor otroligt ont! Sa jag tog mig friheten att faktiskt vara hemma idag. Hoppas jag ar battre imorgon.
Idag ar det i alla fall otroligt fint vader! Men vad hjalper det mej.. haha jag ar upptagen med annat.
busy woman.



Danstraning imorgon ocksa.. nej har inte tid att vara sjuk. Korskolan, danstraningar, plugga, konsert, prata jobb och mycket mera. Jag maste helt enkelt vara frisk !

Nu ar det mycket pa gang. Maste dra. // t i n a

The world is still moving
image2


En ny dag, nya möjligheter

Jag har precis skaffat mig en blogg som ni kanske ser. Tänkte att det kan vara skönt att skriva av sig ibland : )

Idag är det inte världens bästa väder men det fixar sej oftast alltid! .. okej jag ska inte ljuga, igår var det otroligt regnigt och faktiskt lite kallt när jag, mamma, storasyster och lillasyster for till Rättviksmarknad. Trevligt att kika runt, men pissigt väder vill jag lova. Jag hittade i alla fall  
  • 5 stycken hotpants
  • 8 par strumpor
  • en svart sjal
  • 2 piercingar till naveln
  • ett par mjukisbyxor
  • ett jätte fint halsband som mamma ville att jag skulle ha

.. mycket saker som jag faktiskt behövde! Var även ner med mami på Mora innan vi åkte till iväg till Rättvik och där köpte vi jätte fina svarta drink-glas, jag fick ett urgulligt påslakan, ett halsband och 3 söta "dekorations kulor" till mitt rum! Vi var även in en runda på Cubus:p  Mamma köpte allting :s det kändes inte speciellt bra men det tyckte hon ..
Jag älskar na i vilket fall som helst så <3

Idag ska vi ner en sväng igen, sen blire att  umgås lite med FrostAnna och några fler godingar!
Ha en bra dag i regnet alla, får hoppas att det kommer en strimma ljus idag.

Kramkram hej, tina




 


RSS 2.0