Helgen i Mora

Tillbringade nästan hela förra veckan i Mora(onsdag - måndag). Det var skönt att komma hem lite, umgås med familjen, träffa några av tjejerna och se Mora lite igen. Trodde inte man skulle ha en sån värst hemlängtan till hemstaden men nog har jag det ..



Åkte till morbror och firade Rasmus(kusin), i torsdags, som fyllde 6 år då:)


Spanade in vårt hus som håller på att bli vitt^^ Kul med förändring.
Gick 4 promenader denna dag. Duktig^^



På fredagen simmade jag och gick 4 promenader också. Denna kväll tog jag det bara lugnt har jag för mig. Minns inte riktigt, haha så tråkig är jag.


Lördagen, gick morgonpromenad och simmade även idag. Sedan gjorde jag stan med mamma och lillasyster Linn, mamma köpte mig en halsduk, en väst och en vit t-shirt som jag sedan hade på mig på krogen på kvällen då jag gjorde Wasa med tjejorna<3
Mamma köpte mig även världens godaste telatte.. forest fruit / vanilj. Mmmmmm...^^

Gick sedan 3 promenader till.. duktig tjej.



Jag gick en underbart mysig promenad med Linn på söndagen. Vi gick runt i Vinäs lite, som jag brukar. Hon pratade på om Gud vet allt(ni som känner mig vet hur hon svävar iväg när hon pratar^^)... hur som helst, helt plötsligt medans jag funderar ut vad exakt det är hon pratar om, helt inne i konversationen så utbrister hon:
- KOLLA TINA! :D En Smurf!!
Jag reagerar väldigt långsamt, medans Linn fortsatte att gå som om ingenting hänt..  jag stannade och sa:
- Va? Vad snackar du om?
- Såg du inte?! :D, säger Linn. Helt överlycklig.. En blå smurf låda!:D

Fyfan... det var längesen jag skrattade så mycket. Skönt att vara med någon så enkel och roande som hon ibland^^ Oroar sig för ingenting och har inga krav på världen.. lever i fantasins värld.. helt underbart go ibland hon alltså.. haha.

Idag blev det dock bara en promenad har jag för mig. Men den räckte gott och väl<3

 Klockan 12:23 gick tåget vidare mot Norrtälje i måndags. Skönt när man väl hade börjar åka, men ingen fara, kommer tillbaka till Mora igen på torsdag.


Puss på er, hoppas ni har det bra så ses vi igen till helgen.
// Tina
- välkommen hem ADINA<3


Travel Education Centre

Hej, mitt namn är Martina Forsberg och jag är resekonsult..hmm.. resekonsult.. RESEKONSULT! Har så svårt att tänka tanken på mig som resekonsult, men gud så kul det ska bli att komma ut i världen!! Det här yrket kommer nog passa mig bra.




Idag har det varit en händelserik dag, men ändå inte:

Har sagt upp min nuvarande lägenhet, ska flytta in i en annan 1:a december. Kommer nog kunna göra den ganska mysig och den är billigare än den jag har nu så ... bra bra
Har fått mycket gjort i skolan så har även hemstudiedag imorgon.. skönt. Lekar klockan 13.00 !
Har varit och handlat godis för jag blev så sjukt sugen.. men efter att ha slitit hem kassar med mat och grejer så va ja inte så sugen längre.
Har pratat mycket i med mamma, Agge och Karro idag:) Med Melina och Anna Forslundh på msn :) Alltid trevligt att prata med damerna!<3

Jag har även gjort det viktigaste på en vardag/skoldag. SLAPPAT












Norrtälje


RSS 2.0