Made in Älvdalen, Show

Yes, show idag och imorgon =) ska bli jätte roligt!

Har inte orkat skriva nå på bloggen sen vi kom hem från kryssningen.. en vecka sen eller nå sånt. Inte haft ork som sagt.
Kryssningen var skit rolig, men jag blev lite kass på hemvägen där, det var lite mindre kul, m en man får väl skylla sig själv:)
Nu sitter jag och käkar frulle.. väntar på att klockan ska börja dra sig lite. Ska vara klockan ett i Älvdalen och fixa frisyr. Halv fem möts vi i Ishallen och vid sju ska vi köra :D
Imorgon är det föreställning igen och då ska Karro komma och titta med hennes anhöriga. Ska bli kul att se vad hon tyckte sen :) Två timmar tidigare kör vi imorgon också... schemat är framflyttat. Idag håller det på till ett nångång, och imorgon alltså till klockan elva :) Snacka om att jag kommer vara trött på måndag? = )

Sen blir det varlborg och grejer.. ja det är inte länge kvar i skolan nu heller ;)
Ha en bra dag, adjöö!
<3

Studentkryssning - 09

Yes, idag bär det av!
Esdn06<3


Gjort mig redo inför resan nu. Redan fixat hår och sådär, blir samma som jag hade igår ungefär,.. inge vidare att reda ut det med tanke på mängden med spray jag har i skollan. Orkar inte göra om det så det får bli lite annorlunda nu.. haha.
Yes, nu blir det lunch snart och sen fara mot stationen!
Hörs, ha en bra lördag, adjöö


Fixar & donar



Var och hälsade på hos Folktandvården idag .. en sak säger jag bara LAGA ALDRIG TÄNDERNA UTAN BEDÖVNING.
Det absolut dummaste jag gjort i mitt liv. Rätt onödigt. Nästa gång jag ska dit ska jag tydligen dra ur en visdomstand också.. himla trevligt? Efter det har jag bara 3 återstående ... uh

Efter det for jag med Elin till Älvdalen, skulle ordna frisyrer till våran show. Blev rätt coolt tyckte jag, fast syns inte lika bra på bilden :)






... imorgon ca 13.00 avgår Esdn06 resa mot nya äventyr.. haha.
Mina hyttkamrater är Karolina Andersson, Karin Olander och Anna Karis :)
Det kommer bli rysligt roligt tror jag :D

Men många andra stjärnor ska ju såklart också med :)

Önskar alla en trevlig resa!




// adjöö

Helnöjd

Riktigt nöjd från gårdagens insats. Promenerade ner på Mora, solade och gymmade. Skönt.
Sms:ade Micka och hon kom och gjorde mig sällskap till lunch. En sen lunch blev det men men :) Sen var hon gullig och skjutsade hem mig, det började regna som bara den och blev kasst väder, var inge sugen på att promenera hem då..

Nu sitter jag och mest fördriver tiden, tänkte hinna med en promenad på morgonkvisten men hade mer att göra än jag trodde så det blev inte så, ska ta en ikväll istället :) Ska till tandläkaren nu, sen åker jag med Elin till Älvdalen för vi ska testa frisyrer inför kommande helgen. Sen ska vi träna och ikväll när jag kommer hem blir det en promenad:)
Kryssning imorgon!!! :)
// adjöö

Torsdag 16:e april

Yes, det är denna dag det. Skickade in min ansökan till Musikkonservatoriet igår. Får hoppas att mina anledningar till att söka dit dög, man kan ju inte vara annat än ärlig så :) Tycker det är lite svårt det där med att skriva personliga brev med anledningar som t.ex varför söker du hit? Varför ska vi välja just dig? Varför tycker du att du ska bli en av våra åtta dansare på denna utbildning? Hur ser din framtid ut? Hur kommer det sig att du väljer just detta yrke, o.s.v... inte alltid lätt, men man gör såklart sitt bästa :)
Och det prsonliga brevet är ju ingenting mot auditionen som blir sen, och intervjun? Intervjuerna är ju något av det viktigaste, viktigare än brevet såklart. Usch ja, hoppas man kommer in någonstans i alla fall!

Nej, nu ska jag börja gå ner mot stan, tänkte vara lite hurtig idag. Gå ner på stan å gymma & sola sen gå hem. Varför inte ? Har inget annat för  mig, haha. Imorgon blir det att dra till Älvdalen efter tandläkaren, för att prova frisyrer till showen som äger rum nästa helg :) Det ska bi roligt.
Ha en bra torsdag allesammans. Adjöö
<3<3

Baka baka kaaaaka

Bakade muffins igår efter min och lillsyrrans promenad. Tyckte det var bra gjort av na att orka gå i lite över en timme, hon rör sig inte så ofta den damen :) Ska väcka na snart för att hon ville gå en vända till.

Bakade som sagt muffins igår, hoppas dom inte är stenhårda bara.. haha. Nu håller jag på med en tårta :) Sen blire att sola, gymma med Adina(?), slänga skräp, hämta syrran och Agge, kanske även Rasmus(kusinen) :)  Lite att göra som sagt, adjöö

Hemma i regniga Mora

Det regnar som bara den.. men det gör inte mig något för vi har jaft en solig och fin helg. Massa snö ändå =)
Gördalen var det. Jag är nöjd som bara den, ett trevligt påskfirande med inte allt för mycket fylla för min del. Tyckte mera om att njuta jag :)

Kom hem igår hur som helst. Det gick bra att åka hem, men man saknar snön lite =) Jag är den enda ifrån helgen i Gördalen som INTE blev ett dugg brun?! Hur det kommer sig har jag ingen aning om, men imorgon blir det träna och sola. Påskmiddag med släkten klockan fem ungefär och ska även träffa Agge imorgon tror jag vi bestämde =)

Hoppas ni hade en fortsatt trevlig helg hemma i Mora och även gänget i Räbjörka!
Adjö!

Regn & regn

Tränade igår. Jätte skönt, dansuppvisningen äger snart rum =) 25:e och 26:e april. Made in Älvdalen Show. Japp, roligt ska det bli !

Tycker det är så mycket att göra hela tiden så man inte hinner vad man tänkt. Uuh gillar det INTE.
35 skoldagar kvar tills vi slutar!

Duschen nu, adjöö!


Måndag

Gått en promenad på en timme innan skolan. Enormt skönt. Sen for jag på stan efter skolan, köpte grejer till soppan som jag och mamma skulle göra och hämtade också ut mitt paket från OKQ8. Beställde två sommarklänningar för ett tag sen och hade t.o.m glömt att jag beställt dom! Jag gillar dom. Den ena är en vit sommarklänning som går ihop under bysten å sen är den lite luftig sådär. Vit =) Den andra är en slags hängselklänning. Axelbanden går ihop i nacken och rakt ner via ryggen i en rem. Man behöver inte ha bh under den vilket ja tycker va bra för annars ser det bara dumt ut när axelnbanden ändå är lite speciella. Den är svart =) väldigt sköna båda två. Undrar vad man ska ta för nå med sig på kryssningen .. är ju beach tema. Någon av klänningarna kanske ? :)

Ska äta korvsoppan nu och sen blir det en promenad till med lillsyrran (: sen blir det engelskaplugg resten av kvällen.....
- adjöken

Träningsvärk

- efter att ha börjat träna intensivare så ja, jag har värk. Haha, rätt mycket.

Gick och la mig vid nio igår kväll, fick ont i magen igen, så jag struntade i promenad igår, men det blir en idag innan skolan i vilket fall så(: rätt skönt att börja halv ett.
Ska prata med Ammi idag också. Ska försöka göra klart ansökningen till Musikkonservatoriet den här veckan.

Men ..  jag vill komma in i Norrtälje !!!!!!!!!! hoppas hoppas..

M.a.r.t.i.n.a

- kom nyss hem från träningen. Eller ja, ett tag sen. Blev att dansa mellan 12 - 17, rätt länge men jättekul!

Hur skönt är det inte med våren i luften? Usch, va skönt det är med torr mark, varmare vindar och ljusare kvällar. Jag älskar det här. Man blir på ett sånt bra humör hela tiden^^
Ja, som vissa vet så har jag jobbat inatt också.. lite tungt att träna fem timmar efter det. Jag har ju inte gått till sängs nå alls. Inte för att jag inte velat, utan för att jag inte kan sova när jag jobbat. Faktiskt drygt att "sova" vid nio när jag i vanliga fall är klarvaken vid den tiden..  Får helt enkelt lägga mig tidigare ikväll.
Förresten så var jag & Adina på Body Pump i lördags, rekomenderar det - Mora Hälsan.

Adina har lyckats dra med mig på gym(helt otroligt). Första gången jag upplevt att det är roligt att gymma. Har t.o.m månadskort nu,.. haha.
Och kikade Robinsson med Rebeckah och Agge igår en sväng också, sen åkte jag och Agge hem till henne igen. Var runt och for lite, hämtade bland annat Björn från tåget.
I fredags fick jag ont i magen som fan, Agge och André kom och hälsade på men åkte igen efter ett tag när jag skulle försöka gå och spy. Agge ville hem, men inte André :D Sen åkte jag på bio med Jocke och Jimmy R. Fjärde the fast and the furious (: Skit bra, tyckte jag, men grabbarna hade andra åsikter.. haha.
<3

Har varit en lugn helg, men nog har man varit partysugen allt i det fin fina vädret!
Studentkryssning snart!

Kill the lights

Jobbat inatt, .. skönt att vara ledig nu fram till andra maj. Jag är lycklig!
Nu är det bara två veckor kvar till studentkryssningen! esdn06  <3<3

Nu är det dags för dansträning !  
Hörs efter 16.00
Adjöö

RSS 2.0