Fagersta Brukshotell

.. sov som stockar i sängarna på hotellet i helgen:) Så sköna rum alltså!

"White Toast" hette bandet som spelade live till dansen showen. Riktigt trevliga, proffsiga killar som faktiskt tidigare jobbat med t.ex Charlotte Perelli och Fame tror jag(: Var jätte roligt att dansa till live musik. Några nummer var dock till inspelad musik. Men det var hur som helst jätte roligt!
Igår hade vi inte mycket ork kvar efter showen så vi fick lite julbord och sen slocknade vi.
I fredags hann man ta sig en liten Bacardi innan läggdags i alla fall, på det otroligt fina hotellet.

Vi i gruppen var riktigt nöjda med showen, vi får dock lov att ändra lite kläder kände vi.. vi är lättklädda - vilket vissa i publiken tog som showigt och roligt, andra skrek mest och talade ur alkoholen, och andra.. höll för ögonen på sina karlar eller gick från bordet? ... det var mest de äldre damerna som misstolkade själva grejen där så vi ändrar inte alla grejer, men lite i början där.. haha.. jaja så kan det vara ! Men som sagt en lyckad grej blev det!
På fredag åker vi tillbaka för show men även på lördag är det show. Och det är på lördag det riktiga allvaret blir, ett företags gäng på 350 pers kommer då så då blir det röj(:

Det första som blev av när man kom innanför dörren hemma va att ta sig en dusch och äta lite mat (:

Away.

Om en timme är jag på G mot Fagersta, genrep idag och Show imorgon(:
Har varit dålig på att skriva här de senaste dagarna, har haft mycket för mig :) Fixat och donat inför helgen. Nu packar jag i de sista och sen kommer Anna och hämtar mig! Detta ska bli så kul!

Kom även precis hem från Sold. Var ju lite extra skönt att jag fick sova med dig innan jag ska åka idag (: kanske låter fjantigt för klart man överlever ändå, men varför skulle jag vilja undgå det? :D ha en bra helg älskling<3

Ha så kul alla i helgen, och önska mig lycka till ännu en gång, ha det bra! <3 Hör av er om ni har tråkigt : )
pöss häj

Datasalen.

.. är var jag befinner mig just nu. Lektion. Historia.

Man är tröttare och tröttare för varje dag nu inför lovet, lov vill jag ha! 
Genrep ikväll igen och på fredag morgon åker vi iväg(: Ska bli skönt och roligt! Jag ser fram emot det.

Igår blev det mest att kolla lite film med mami och mumsa bullar som hon bakat. Fick även göra iordning lillasyster igår kväll inför deras klassfoto som skulle knäppas idag. Mycket som man ska göra nu, tydligen. (: jaja
.. vad vore du/ni utan mig?

Dags att gå tillbaka till klassrummet nu!
tjao(:  <3


Läxor.

Alltså jag kan inte säga annat än att jag är så jävla trött på skolan! Den suger!
Jag vill bara sluta nuuuuuuu

Har ni läst "Mannen som kunde tala med hästar" eller? Har haft den i läxa på engelskan, sjukt bra bok,.. fyfan. Filmen stämmer inte alls med boken så ni vet, ni måste läsa den! Usch va bra den är
Ska börja plugga lite på min konstnär nu (Michelangelo) som vi grejar med i historian.. lika bra att få det gjort riktigt innan det blir massa prov snart.



Fagersta på fredag wooho;)
Nej nu ska ja chilla lite, plugga & mumsa clementiner
hörs senare

<3

Skolan

Sitter på skolan just nu, har historia. Ska ta reda på fakta om en konstnär och ett konstverk. Jag har Michelangelo(:

Det gick bra att jobba natt i fredags måste ja säga. Men gud va trött ja va på lördagen.
I lördags for jag och Agge iväg med Micka, Jockes syster, hem till Zandra på lite mys. Dom gick ut senare men jag och Agge for hem(: Va ju så sjukt trött så ja orkade inte fara ut nå mer. Sen kom Jocke och hämtade mig och så for vi hem och la oss;)

Åkte bort till Karro i Orsa igår, rätt sent. Fick nå ryck, tjejorna i klassen va där på lite mys så ja åkte dit jag också och sov där. Sen åkte vi till skolan tillsammans och här är vi nu(:
Idag blir det träning kl 17. - ca 21. Åker ju till Fagersta på fredag(:
Efter skolan ska ja ner och köpa ut en klänning på stan, till studenten(: Den va så sjukt söt så ja ska köpa den. Ska även hinna med att försöka få ihop min bokpresentation.. till imorgon. Lär bli uppe hela natten.. :P Så går det när man skjuter upp allting! Fy

Nej, åter till arbetet..

Jobb!

Tack Zandra för massagen! Grymt underbart(:

For ner på stan med mamma kom pecis hem, handlat lite julklappar och kastat skräp. Nu blir det att göra lite mat och vila lite,- sen jobba natten lång. Imorgon får jag skaffa lite helg-känsla (:
Ringde också chefen för Emmagården och hon skulle höra av sig senare engående jobb, så där får vi hoppas att det går vägen också. Man lär ska packa på sig så mycket man bara kan nu.

Ha en bra kväll allihopa! Pöss höj

Spinning

Jag och Agge for bort till skolan på ett spinning-pass, det var drygt vill ja lova, men som man säger - det är så skönt efteråt! ;P
Har även skrivit på att bli medlem hos IfkMora igen. Lika bra, tror det blir att köpa sig ett terminskort och gå på en hel del pass nu framöver, är så himla kul att kompletera lite emot dansträningen(: Sen blir det att börja simma nu snart också.. har typ 9 gånger innestående där sen sist jag var där massor. Nu blir det att köra hårt!;)
Blir nog att dra ett pass på söndag.

Nu återstår det att duscha, vila lite och åka med mamma bort till nattkiosken en sväng för att lära mig det sista inför jobbet imorgon.
Och vi har ju sovmorgon imorgon, så härligt;) längtar till julen då man får vara lite ledig. Hoppas på att det blir massa snö (:
Imorgon blir det äntligen massage efter skolan, hos Zandra, sen blir det att sova tills man ska jobba.
Så som det ser ut nu så blir det en lugn helg. men det ska man väl ha ibland också.

Nej duschen var det!
- dance with me

Morr'n morr'n

Hämtade mamma från jobbet vid 8 imorse, fick lov att åka hem inatt och sova en fläck, .. och det blev endast max 5 timmar.  Jag tog mamis bil hem och hämtade henne alltså imorse då (: Idag är jag trött, men de är väl självklart:P
Jag har käkat hur mycket mandariner som helst idag, det är så sjukt gott!

Blev att tvätta håret, kolla lite på Bruce den allsmäktige och nu blir det att fara till skolan. Ska bara äta en mandarin till :D
Spinning ikväll?

Moraklockan by night

Yes, då har man precis kommit hem från att ha haft lite inskolning med mami då. Lite mycket att hålla reda på men det grejar man ju tillslut, och drygt eftersom att jag gääärna vill sova på nätterna, hah! Vem vill inte det? Ne men jag har tackat ja till lite extra jobb och det är ju alltid nödvändigt. Får ju även betalt av min danstränare från showerna, det är ju ett plus i kanten också tycker jag.
Men det kommer vara läskigt att vara i hela "huset" ensam om nätterna när man jobbar, men aja. Ska i alla fall jobba min första natt ensam, nu på fredag.. men det löser sig.(:
Sliten är jag, dags att bädda ner sig och slå ner huvudet på kudden.

God natt!

Trött eller?

Gud va trött jag är hela tiden? Somnade i soffan ikväll igen, vaknade nyss.. har ju träning idag. Det får vi inte missa(:
Men det är så himla skönt att bara ligga och vila. Det är ju så himla mörkt ute, är väl en av anledningarna till att man blir så himla trött.. usch ja.. och det bärsta är att man inte kan ligga kvar, nee för man måste ju upp och åka nånstans hela tiden :P
Var mums med tacos iaf måste jag säga. Skit gott!
Nej nu lär jag åka (:

Dans är något av det bästa jag vet(:
- förrutom dig<3

Snö!

Hej mitt vinterland:D Snö var det här! Får hoppas på att det kommer en stor skvätt till.. med denna kommer man inte långt, men lite är det ju i alla fall (:
Man fick ju höra en del angående studentbalen angående inträdet och så vidare, jag måste erkänna att jag blev förbannad, är lite smått fortfarande, för tycker inte de är nå kul att man ska hålla på sådär. Men det var i alla fall ett rykte.. mer eller mindre, så det är löst.
Håller på att göra lite med köttfärs till tacosen nu.. sen blir det träning. Det börjar närma sig Fagersta ;)
Efter träningen ikväll ska jag iväg med mamma och skola in mig inför att jobba natt. Ska kanske få jobba en natt i helgen.. man ska väl passa på?

Jag vill sluta skolan, nu!

Gäsp

Fyy vad jag vill ligga kvar i sängen nu, hade jag inte kunnat få göra det .. ?

Usch.. har precis varit och gjort min sista del med engelskan, ska redovisa lite idag. Men ja är inte klar med min bokpresentation,.. jobbajobba!
Plugga dansanatomi idag då. Prov imorgon, 60 sidor..
Men jag ska i alla fall få massage idag. Zandra ska massera mig.. alltså det är så underbart, har haft en himla värk i min rygg från allt dansande .. så det ska bli underbart!
 
Det gick bra att träna igår iaf, jag är riktigt nöjd! Känner mig taggad inför Fagersta. Känns bra. Men måste stretcha lite mer nu de sista 2 veckorna. Det löser sig(:
Tänk att det är jul om några veckor.. tiden går så himla fort. Det är helt sjukt. Och jag fyller 19 strax efter nyår? .. i min värld är jag fortfarande 14.. haha. Tiden rinner ur händerna. Är ju även dags att söka vidare snart.. ojoj
 
Ska väl iväg och ha engelska nu, scenisk produktion och dans(:
tjao, Tina

Måndag

Ledig från skolan idag, så jäkla skönt!(: Ska plugga lite och träna ikväll.

Var ute på promenad två gånger igår, sen for ja ut på Sollerön(: Kollade mest på tv :P
Fick ju lov att ringa Agge också och fråga hur det var med henne.. fniss!


Nä usch, jag är seeg idag alltså
- bilder från showen i lördags finns på bilddagboken

Efter en lyckad show

Det gick bra på premiären men kunde gått bättre, enligt mig(: Men gästerna var nöjda, det är huvudsaken. Pappa, hans fru och min storasyster var och kollade på mig(: det var kul! Fick rosor och kramar, alltid tacksamt! Jag åkte hem tillsammans med dom efter showen.
Hade ätit kl 11 på förmiddagen.. for till älvdalen och tränade hela dagen, käkade nästa gång kl ca 18.40 så ont i magen hade jag under sista genomgången, och det blev som en sten i magen när maten kom ner. Men det blev en bra show som sagt. Vi börjar träna på måndag igen inför de kommande showerna, i Fagersta :)

Efter en lyckad show kom jag hem och skulle dra till Wasa, heja lite på Agge som precis blivit 18 och min klasskamrater som var där. Dom hade kalas för Agge idag som jag missade så jag for dit och sa hej. Kom till Wasa strax före 1 men den sista timmen kändes ändå jävligt lång :P Skjutsade hem Sjögren & Anna, tankade lite och sen skjutsade jag hem Madde, Adina och Agge (:
Nu blir det frukost och promenad:D

Tjingeling!
- bilder från showen kommer snart, gick inte så bra för min syrra att få nå bra bilder för att lamporna på scenen förstörde så mycket. Men någon bra fick hon till (:

Premiär

Det blev träning för hela slanten igår. Kom hem strax efter 22.30.. nog var det slitigt allt men de kändes bättre med lite genomgångar till slutet av kvällen.Var lite okonsentrerad i början. Idag ska det bara gå så super som det kan, jag är inställt på det och inget annat. Lär visa sig hur det blir att byta om med headset? Men det kommer gå jätte bra

Jag är skit trött just nu:P
Slänge mig in i duschen det första jag gjorde när jag vaknade, skööönt. Mamma lär vakna snart, vi har tre saker som ska göras om på kläderna tills senare idag.. och jag åker klockan ett till Älvdalen, brottom brottom.
Synd var det ju att jag missar den mysiga middagen hos Agge, man blir ju bara 18 en gång? . . men vi ses ju på wasa. Som det känns just nu blir jag nykter. Men det hinner ju vända(: vem vet?

Yes, nu är det dags för frulle. Har inte tid att sitta här. Lär väcka mami också.
Idag sätter vi det! pöss höj




General repetition

Yes, dags att åka till Älvdalen för genrep. Träning 16.30 - ca 22.00, så ni kan nå mig efter det (:

Hjärtat åker till Gördalen och partajar loss i helgen, jag ska träna jätte mycket och sent ändå så vi hinner ändå inte ses mycket denna helg, men på söndag och måndag<3 (: Själv ska man försöka hinna dra sig ner mot wasa imorgon för att umgås lite med Agge och folket, inte nå trött man kommer vara efter att ha dansat hela dagen:P men det fixar jag;)

Premiär imorgon, yes! Önska mig lycka till!
Älvdalens hotell ca 19.30. Det pirrar lite i magen kan jag erkänna(:

Ska käka lite nötter nu innan Anna kommer och hämtar mig. Ha en mysig fredag allihop
Hörs sen tjao

<3

Dags att dra till skolan snart. Ska ut och starta bilen snart, får se hur det går .. den har inte haft någon motorvärmare inatt.. men det går säket bra (: Jockes mamma ska med ett tåg också så hon ska med mig in till Mora.

Blir att dra till Älvdalen och träna idag nästan direkt efter skolan. Genrep idag så nu kör vi hårt.
Mina kläder är inte riktigt klara än men de går nog bra. Ska in på Lindex eller nå på stan också och köpa en ny bh som bi skulle dansa i. Lite ovant att dansa utan sport-bh om ja ska vara ärlig.. haha

Ha en bra dag allesammans. Och ha en bra helg.




- du är det bästa jag vet, <3

Grattis Agge!

Ja må hon leva
Ja må hon leva
Ja må hon leva uti hundrade år
Ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva
Ja visst ska hon leva uti hundrade år

Ett fyrfaldigt leve för Agge!
Hon leve:

Hipp hipp
Hurra hurra hurra hurra hurraaaaaaaaaaaaaaa

Grattis Angelica Sjögren på 18-årsdagen!



Blir att dra till denna tjej en sväng idag med en present såklart(:
Hur känns det nu då när du äntligen blivit i de efterlängtande 18 åren?! ;)
grattis bruden

Trevligt.

Syrran ringde pappa tidigare idag för att planera lite inför när dom ska kolla på danspremiären på lördag. Trevligt.
Fick reda på att det var ett flertal människor & bekanta hemma hos honom och hans fru eftersom dom tydligen firar att dom varit gifta i några år.
Kul att vi var bjudna.

Träningen gick sådär idag.





Blir vaken ett tag till. Nu blir det tv, eller nå.





Segt? Hm.. ja

Precis fått min orderbekräftelse om studentmössan och grejerna.. svarade på deras mail och tala om lite om vad ja vela ändra o.s.v Man kan tydligen bara avbeställa vissa grejer om man går in på deras hemsida på Kontaksa Oss och så vidare, krångligt när man har en kass data som inte gör som man vill. Hoppas det löser sig via svaret jag gav dom på hotmail. Orka krångla?

Jah, jag blev hemma idag från skolan.. börjar känna mig lite små kass i kroppen och vill inte bli dålig till helgen när de blir massa dansande. Var riktigt skönt att bara ligga hemma och dega i sängen kan jag tala om(: är så trött om dagarna nu för tiden..

Nä usch, jag vill sluta skolan nu. Börjar bli riktigt less på den :P
Imorgon fyller Aggelito 18 år(: Ska bli kul att träffa er efter showen på lördag, synd att jag missar middagen, vill ju vara med:( men vi ses väl på Wasa eller nå när ja kommer tillbaka till Mora;)
Önska mig lycka till!

Blir träning ikväll trots att jag vart hemma från skolan, ska ta det lugnt, men jag får inte vara hemma från den, då blir väl gruppen galen på mig. Träning 17.30 - 22.

Ska dega lite till nu, med mitt te.
Tjao

Hm



Kom nyss hem från träningen, gick bra idag. suck



Jag är trött och jag saknar dig redan.

På lördag gäller det!


Martin & Martina

Yes, dagens namnsdagsbarn. Grattis mig själv!
Berömmer er som faktiskt visste att det var min namnsdag idag, är hemskt kass på sånt själv. Tacktack(:

Somnade aldrig om här hemma efter att ha lämnat Jocke på tågstationen imorse. Men måste erkänna att de va nära:P Synd att det inte var sovmorgon som vanligt, då hade jag garanterat somnat ;) jag höll mig vaken med mina tända ljus, frukost... och läxor!

Visade ettorna och tvåorna lite ny koreografi idag som dom ska använda under ÖppetHus(lördag). Själv ska jag inte vara med som jag talat om tidigare, men var där ändå. Karin tog täten och vi andra hängde på (: det där grejar ni galant, helt klart!
Provet var enklare än vi hade trott! Var inte heller direkt så att jag klarade allt, men det hade kunnat vara ett värre prov som Pär lyckats röra ihop. Tur och tack för det:P

Hinner tyvärr inte plugga efter träningen ikväll så det lär ska göras nu, innan.
Kanske hinner rusa ner på stan en sväng också.. kanske.

Fan, måste även ringa min chef från i somras, på Emmagården.. skulle höra av mig i november om jag hade tid / ville jobba på jullovet. Klart jag vill? Ingen tackar väl nej till cash;)
Usch mycket att göra.

. slut

dags att stiga upp

Yes, dags att fara in till Mora strax (:
Är alltid lika tråkigt när du ska åka iväg, men de är ju ingen fara:/ du kommer ju hem igen nästan direkt(:

Slänger mig i duschen när ja kommer hem så ja inte somnar .. ifall att. haha, är ju ingen idé att vila lite då lär jag väl aldrig vakna igen:D

Plugga, sova, träna osv

Hade en jätte mysig fikastund hos morfar. Kul att man får träffa morbror + kusin så ofta som vi gör nu, trots att morbror och hans tjej gjort slut. Skönt.
Plugga, sova, träna o.s.v är väl i stort sett vad man gör om dagarna nu för tiden. "Skolan" ingår väl i pluggandet. Imorgon blir det dans mellan 16.30 - ca 22. Skor, kläder och sådär. Är ju knappt en vecka kvar till premiär, skynda på att köpa biljetter allihopa! ;D Ska bli otroligt kul, oavsett hur stor publiken är.

Jo, det här med provet imorgon,.. är det någon som egentligen fattar vad det står på sidorna eller.. jag måste vara trög. Eller vad vet jag.. trött kanske. Prov på s 59-87 .. önska mig lycka till!
Blir ingen sovmorgon i morgon heller. Brukar börja 12 och sluta 15.45.. men ska dansa inför öppet hus så vi börjar åtta och slutar tidigare istället. Öppet hus missar jag, men jag ska vara med och dansa imorgon ändå.
Gud jag hoppas jag har tid att unna mig en massage-stund av Zandra på tisdag också. Var ju några veckor sen sist.. man ska egentligen göra det varannan vecka tycker jag.. men hon for utomlands och jag vet inte allt vad jag gjorde? Hoppashoppas(:
Längtar redan till den kommande veckan, ska bli seriös med både dansande, pluggande och övrigt tränande.

Imorgon är det en ny dag med nya friska tag!

Sängen nästa.. ska skjutsa älsklingen till tåget imorgon bitti, så nu kan jag inte stanna uppe längre. Skit trött! Natti natti
// t i n a<3


Farsdag

Hah, ingen av idéerna jag hade funderat över blev av igår. Men vad gör det? Blev tv med pizza och godis hos Jocke<3, vilket var jätte mysigt. Det är vad jag lyckats åstadkomma denna helg.  ;P jaja man behöver inte vara duktig och göra något hela tiden.
Ansiktsmask- och fruktidén är fortfarande inte glömd! Hoppas fortfarande att det ska lyckas bli av snart.. :D
Tråkigt att det aldrig blev av att träffa Agge en sväng igår heller :P dåligt med kommunikation där. Tror de va mest mitt fel faktiskt? Jag tar åt mig! :P Men till veckan blir det att fira na till tusen! Tjejen blir ju 18 år på torsdag; ) Det glömmer vi inte(:

Ringde till Ida igår i alla fall och jag hoppas du blir frisk snart. All lycka till dig! Tråkigt att du ska behöva ligga där. Hm..

Farsdag idag. Tråkigt att man inte åker och firar pappsen nå.. aja, det är som det är. Grattis alla pappor!

Idag blire plugga av + åka bort till morfar på fika vid 16.30- Grattis på farsdag morfar! Senare blir det som sagt  att plugga utav bara fan! Prov imorgon och massor som skall göras innan jag far iväg och showar..

Vi hörs lite senare, Hellboy2 & frukost.

/ / tina

vinterkänsla.. ne

Nu tycker jag att den här "vinterkänslan" man fick ett tag där har försvunnit. Det regnade i natt och det är skit tråkigt väder ute. Ska det vara såhär så kan sommaren lika gärna komma tillbaka, eller vad säger ni?  .. hm vinterkänsla up my as.

Jag unnade mig chips och dipp + lite choklad igår, riktigt mumsigt. Godisförbud är inget för mig, jag har försökt ett flertal gånger men inget resultat. Jag som kände mig så taggad när Agge hade börjat på sitt:P nä hon får köra på det där själv.

Inget Borlänge med spanande efter den perfekta klänningen blev det idag heller, men det hinns väl. Vi får ta det en annan dag:) ingen brådis! Urk, vad jag längtar till studenten. Jaja, nog tjatat..

Idag ska vi se om det blir vad jag har längtat efter en tid nu.. frukt, ansiktsmask, en sjukt bra film och någon som vill joina - Agge? =) Hoppas hon ställer upp! Skulle varit underbart med tanke på allt som ska bli framöver. Lite avslappning på det så blir det kanoners!
Anna Frost färgade min utväxt igår och måste tala om att jag är nöjd(: Har lagt i en röd effekt också. Blev ett litet rött parti på sidan. Typ som en slinga fast.. ja.(; Det röda under luggen syns dock inte men vi ska fräsa på lite mer nästa gång. Vi tog i lite mesigt igår, så nu vet vi hur vi ska göra nästa gång. Kul! Jag fick inte göra riktigt så som vi hade tänkt med den röda effekten den här gången för min tränare med tanke på att vi har löshår på showerna som blir framöver som såklart ska matcha med mitt mörka hår, så min tränare tyckte att jag skulle lägga i mer sen och inte nu .. :P bara att lyda!

Måste även tillägga att jag ska försöka hinna med att åka upp till stackars Ida på sjukan idag också. Hoppas du blir bättre, väldigt snart. Har jätte dåligt samvete över att jag inte varit upp:/ förlåt mig! Vet ju själv att jag hade velat ha sällskap om jag legat där i flera dagar. Hoppas du kommer hem frisk och kry snart(:

Nu drar jag, kram hej!
 tina




Welcome to reality, my dear

Jag längtar till framtiden. Vill ta studenten nu och skaffa mig ett liv, ett eget och privat. Lägenhet och jobb. Är inte så enkelt som det verkar, jag vet, man får helt enkelt kämpa och ta risker,- vilket jag är redo att göra.
Är riktigt taggad!
Jag undrar: vaför väljer man att gå "dans" på gymnasiet när man inte  har någon direkt vidareutbildning, jobberfarenhet av det?
Svar: När man gick på högstadiet fick man sjukt dålig information om livet efter gymnasietiden och hur viktig utbildningen faktiskt är så man väljer en inriktning efter intresse. Vilket är dans, i stort sett, för min del. MEN, ska jag vara ärlig vet jag själv att om jag hade kunnat ändra så hade jag helt klart gjort det från första början. Tråkigt nog. Grymt kul linje, med bra lärare, men inget man kan leva vidare på eller använda som "utbildning" i livet känner jag..syon på högstadiet tyckte mest att man skulle välja det som var roligt.. helt klart. Men sen ska man också fundera på om man kan leva på det eller inte. Dansen är det bästa jag vet och kommer alltid att vara mitt största intresse, men jag känner nu efter 2 år av studier att jag hellre vill rikta in mig på att jobba med människor och språk. Utvecklas som en person. Rese- och turismbranchen lockar väldigt mycket, men eftersom jag har gått dans kan det bli svårt, men som sagt jag är redo att kämpa! Dansen bär jag alltid med mig, dock inte på samma sätt som yrke. Tråkigt men sant. Så, vad kan jag säga? Welcome to reality

Yes, men inte ska vi låta detta dra ner en mysig fredag, icke =) Rise ans shine, sunshine!

Sovit som en Gud inatt, mycket skönare hos älsklingen än hemma. Det ska vara tyst och mörkt. Älskar det.
Mamma hämtar mig vid halv fyra-tiden då det blir att dra in till FrostAnna för att färga håret. Vi får se vad det blir för resultat(: blir säkert kanoners!
Ikväll då? Jaa, det visar sig (: Det blir alltid något! Hade nog helst legat framför tv:n och myst men vi får la se.

Imorgon får vi se om det blir att dra till Borlänge centrum och spana in lite balklänningar med Rebeckah & Agge, sen ta en runda till kupolen.

Ska börja köra igång rejält med min träning nu. Haft typ en veckas-vila eller vad man ska kalla det :P Nu blir hårdkörning igen framöver!
Dax att återgå till "Den svarta nejlikan" på Canal+. Ha en bra dag

Puss hörs hej
 

In i dimman!

Min blogg är på G!
Frågade en av mina vänner ( www.Louisemases.blogg.se ) om hon  kunde hjälpa mig att ordna till den lite snyggare, jag måste säga att det är betydligt bättre än tidigare, men inte klart än! (:
Vi hade bara en lektion i skolan idag. Matematik. Björn är kung, känd för att kunna lära en sten räkna vilket låter väldigt bra efter mina tidigare prestationer. Nästan hela klassen blev ju underkänd sist. Detta blir ett bättre och lättare försök till högre betyg,- bara att bita ihop!!(;
Men jäklar  vilken förbannat tät dimma det var idag ?! Skulle åka hem från att ha kollat film + käkat lunch med Agge, och måste säga att jag såg lika mycket som att titta ner i en mjölpåse:P men det gick hur bra som helst.

Ingen skola imorgon heller, gött! Blir att åka till FrostAnnas praktikplats för att låta henne gå lös på mitt hår lite granna. Göra lite effekter. Ska bli skönt(:
Nu blir det torsk och grönsaker med lite OneTreeHill.


RSS 2.0