tina is in da building

Precis kommit hem igen efter en promenad.
Den blev senare än jag trodde, men gud så skönt det var att gå.


Nu blir det att plugga lite, sen sängen!
Adjöööö
-(( tina ))-

^ ^

Har lämnat in resten av projektarbetet idag och nu får det vara klart.
Har även haft ett matteprov i B-kursen som var det sista. Har också haft ett litet prov i engelska + att jag redovisat klart i samhällen idag vilket inte riktigt gick som jag trodde men men nu får det vara bra. Ett sista "prov" imorgon bara och sen är jag klar! :D Arbetsmiljö & säkerhet imorgon alltså .. så det blir det sista.

Jag ska snart ner på stan och sola snart, sen blir det att träna och även plugga lite inför "provet".
Bara två dagar kvar till balen nu, det ska bli mysigt.





- det kändes som att vi började ettan alldeles nyss <3 esdn06

Förra fredagen:


- millan och jessica pussar mig^^
 .. från en mysig brännbollsafton med klasskamraterna som slutade med att man inte kom ihåg allt för mycket ^^ haha







Lördagen:


På lördagen skulle tjejorna visst dra på Wasa.
Jag ville hemskt gärna bara hem till mamma och äta tacos men.. äh jag hängde på jag också, efter att varit och shoppat i Borlänge hela dagen med mami :D


- fick bara lov att knäppa kort på balens sötaste par också:) Runken & Anna ^^

MÖG

Yes, då har vi avklarat föreställning i Musik Över Gränserna, både för nior ( 13.00 idag ) och även nu på kvällen för allmänheten ( 19.00 ).
Imorgon är det för elever på våran skola. Några elever gick ikväll men dom har en andra chans imorgon också, KLOCKAN 13.00 som idag, ifall dom gillade oss :D vilket jag hoppas!
Jag, Jossa och Karro dansar med skidgymmarna.. haha det är något man inte kan missa! Vi tre står bakom dom och dom visar vad dom går för för publiken längst fram! Dom är skit duktiga faktiskt! Go for it!

"ESDN06 EXTENDED EDITION" :






Grattis Jessica Hellström som kommit in på sina drömmars musikskola i Hammarby! Gullungen skickade mig nyss ett sms om nyheten och jag önskar dig lycka till i framtiden! <3


Faktum är att jag såklart önskar alla flickor i klassen lycka till i framtiden, det är bara två veckor kvar nu och tiden har gått snabbare än vi trott
.
... blod, svett och tårar är något vi offrat för varandra/med varandra och vi delar ett antal minnen tillsammans.. jag kommer aldrig glömma er, ni har alla en plats i mitt minne.
Jag hoppas att alla era drömmar slår in, ni är underbara <3 ESDN06

-(( tina ))-



Bara 2 veckor kvar

.. på ett ungefär, sen är vi fria

Skön dag i skolan idag, fint väder och har klippt gräs & gått en promenad. MusikÖverGränserna imorgon, ska bli roligt.


Jag känner mig inte på topp idag för 5 öre. Stör mig på min kropp och allting därtill. Dags att göra något åt saken. Känns som om jag har PMS fastän jag inte har det. Lite negativ idag med andra ord. Osäker på det mesta känner jag.. rädd att saker och ting ska bli som det varit.
Förlåt att jag anklagar dig för att vara annorlunda när det kanske är jag som är det. Jag blir osäker och ledsen bara..  har mått så bra ett tag nu och orkar inte gå tillbaka i samma ruta. Lite irriterande. Är riktigt glad att du ville ändra på dig, och att du sa det själv. Glad att du ville tillbaka till mig och att du lät mig ta den tid ja behövde. Men idag känner jag mig knäsvag.. förlåt. Någonting känns konstigt, jag orkar inte bli lämnad igen, det är väl det. Imorgon är en ny dag och jag orkar inte känna såhär.. man kan inte vara på topp jämt men jag vill vara lycklig nu, men du måste förstå att jag aldrig kommer att glömma saker som varit förr.. jag är starkare nu och det är du också, men du måste visa för mig så jag förstår att du fortfarande menar allvar. Jag blir rädd för minsta lilla.. 
<3


((  t i n a  ))



Söndag dåra

Har varit en lång och skön helg. Fyra dagar kan man väl säga ?

Var till Borlänge en vända igår och gjorde av med lite pengar.. :) Jag, mamma och syrrorna. Jätte mysigt och ja hitta massa fint:) men lär väl ändå bli mer shopping framöver.
Efter shoppingturen blev det att träffa brudarna och sen fara på Wasa. Tråkigt dock att Agge inte kunde följa. Krya på dig! <3

Jag har sovit till elva någongång idag.. plus några timmar till :D super trött

Ska väl fara hem till VInäs snart och plugga.. suck
// tina

Helt jävla otroligt?

Hade en rolig kväll igår, kommer dock inte riktigt ihåg att jag och mamma hade nå diskussioner om vad de nu var mamma sa.. haha, ja skulle laga tacos å grejer men kom aldrig längre än till soffan där ja spillde Ben & Jerry´s på mig själv.. haha
Nu ska jag strax bege mig till Borlänge.


- jag anser inte att det jag gjort varken var medvetet eller av någon anledning, vad är det jag ska tänka över? Jag vet att jag mår bra med dig i nuet och jag vill inte förstöra det? Jag får väl be om ursäkt men jag fattar inte varför det här är värre än vad du gjort. Helt jävla otroligt tycker jag. Varför är det hela tiden jag som ska bevisa något?
Hm.
<3

Fredag

Nu blir det en promenad, sen ner på stan, sen åka till MoraParken till 16.00 för att se finalen för daldansveckan, och efter det blire brännboll!!
Student 09

// tina <3




Nytt hår ?

JAG KOM IN I FALUN

:D Tjoho!  Super skönt!
Musikkonservatoriet i Falun alltså, ettårig danslinje som utvecklar en till professionell scenisk folkdansare.. sen får vi se om ja kommer in i Norrtälje också, resekonsult :)

Livet leker just nu! Bal nästa helg och sen är det studenten!
Vi har NÄSTAN bara festen kvar :D


Jag älskar dagarna nu.. men till slutet vet man ju att man blir ledsen också eftersom alla försvinner mer eller mindre.. det suger ju såklart. Men vi får hoppas att vi har varandra ändå och att vi kommer träffas mycket.<3
// <3 adjöö

Helgen

I fredags åkte jag och Ida och Karin som sagt till Lina och Carro för att sova över och så var vi på audition igår :) Det var jätte roligt och vi var skit bra :D haha klart man gör missar men sånt som händer under press. Men allvarligt så gick det faktiskt bra för alla oss, tyckte då jag.
Efter det var jag med på Zandra Kadfalks morbrors 50års kalas i kråkberg. Hjälpte till i köket o.s.v :)
Idag har vi varit i skolan och tränat lite eftersom jag inte är med på föreställningen imorgon... åker ju till Norrtälje inatt på intervju.

Grattis Norge, till första platsen på Eurovision Song Contest 2009!
Alexander Rybak med Fairytale!! Kunde inte bli bättre
Nu ska jag kolla reprisen på Americas Best Dancecrew.. sen blire att klippa gräs och ta en promenad.
Adjööö

Önska oss lycka till!

Jag, Ida och Karin i klassen drar till Falun ikväll, för att sova hos Lina. Det är audition imorgon och jag tycker det ska bli jätte roligt! Hoppas att det  kommer gå bra för oss :) Önska oss lycka till :D


Adjöö// <3

Ni har missat en del !

Har inte skrivit blogg på ett tag nu så, ja ni har missat en del av vad som händer och sker i mitt liv. Uj uj händer grejer här.
Äntligen färgat håret idag, väldigt mörkt dock, men hellre det än det jag hade tidigare:) Och nästa tisdag ska håret ytterligare fixas en aning.. hoppas det blir bra.
En hel del händer och fötter på skolan också(haha). Föreställning igen på måndag kväll, samt tisdag 13.00 - för lektionsfria elever. Måndagen missar jag dock.. ska till Norrtälje hela dagen på antagningsintervju. Spännande. Jag vill verkligen in där. Sägs vara en jätte bra utbildning.. usch, hoppas hoppas!
Och på lördag är det audition i Falun på Musikkonservatoriet. Jag, Ida och Karin ska sova hos Lina :) Eftersom det är antagning hela dagen så ska vi sova hos henne :) ska bli mysigt!
Och nu på torsdag drar jag till Borlänge en vända för att förhoppningsvis få hem min balklänning. Orkar inte åka dit nå mer för att krångla. Så hoppas jag får med den hem ni på torsdag :) Ska även dra hem Jockes kravatt och väst:) vi blir nog så fina så ! :D

Nej nu blir det en smörgås, sen träna lite + plugga islam :P
Adjöö ^^

RSS 2.0