Iväg igen

... ska åka iväg igen nu och jobba nästa pass. Vad fan har jag gett mig in på egentligen.. ? suck, slutade åtta imorse, jobbade natt inatt. jag är så kåt ;) ( öö idiot? )

Ida, Karro, Millan, Carlstein och Sebastian kom till mig inatt. Gullungar! Saknar er :) Ida är så söt som ringde och Karro och Millan är så söta :) Sorry för den halvdanna kramen Karro men det är en konst att kunna krama någon genom luckan alltså :P .. haha, men det var ett gott försök !

Nu ska jag pallra rova ner på Mora innan jag börjar jobba. Ska köpa en jacka äre tänkt. Sen efter jobbet blir det lite middag=) mysigt!
Ses och hörs!

mina idoler

Adina Melina & Agge.

Sitter hos Adina nu och dricker lite öl. Får se vad som händer ikväll, hoppas på en runda till Gesunda kanske ?






Aja, vi hörs och ses ikväll.
=)

T.

God morgon Sverige.

Vaknade precis. Lite trött dock. Men aja jag ska ändå gå promenad så vad gör det om ja vaknade nu.

Det är torsdag idag! .. idag blir det partaj, wiiho = )
byebye, fixa lite nu, pöss.
<3

MoraKlockan

.. jobbat hela dagen nästan. Blev inskolad i värdshuset också =) lite annorlunda, men kul! Blir att göra det imorgon också.
Micka hämtar mig imorgon så åker vi ner på stan å grejer lite, sen blir det jobbet och senare utgång. Ska bli roligt! Längesen man va ut, eller mja, men jobbar mkt nu för tiden.

Blir att jobba mycket i helgen. Joda. Skönt att vi är lediga på måndag, det behövs.

Yes, nu blir det nå annat. För trött för att sitta här. pösspöss hej

Fettisdagen.. ?

.. har jag ätit någon semla? .. nej


Varit en jätte rolig dag med Adina. Jag och min tekniska sida skulle bränna skivor innan vi åkte - hos adina, . måste medge att jag är kass som fan när det gäller teknik. IG med andra ord.

Jag körde till Borlänge, Adina bytte av mig när vi skulle hämta Adde på skolan och köra hem honom så han hann slänga i sig två hamburgare. haha.
Jag och Adina drog sen till Kupolen men hann inte vara där länge innan vi fick lov att dra igen. Sen blev det Jula och Bil Tema för att göra lite ärenden åt Claes.
Inne på biltema skulle vi köpa stora hyllor.. vi orkade inte gå ut i bilen och hämta en femma för att kunna frakta hyllorna på vagnen så..
Jag - men äh skit i vagnen vi kanske kan bära dom..
Adina - .. ja Tina testa och se hur tunga dom är..
Jag - haha ja det var ju lätt som en plätt.
-- en kille tittar på mig och flinar:
Han - är det tungt åt dig? Haha
Jag - Neeääääh!! .. inte det minsta !

Lite kul var det ju, ni måste ha varit där för att fatta. haha.. . klampade in på Bil Tema med våra klackskor och gick ut med världens största hyllpaket. Tyckte det var skit kul.. min humor:P

Nu blir det att tvätta facet och hoppa i sängen. Jobba imöra 10.30 - ca 19..
Utgång på torsdag(: wiiho
pöss och sov gött

Adina

.. sitter jag och väntar på nu.
Gick upp vid halv nio och började fixa iordning mig, käkar frulle just nu.. Addi skulle på möte 10, sen kommer hon hit:)
Åker till Borlänge på ett uppdrag, haha. Ska bli spännande.

Nej nu ska jag mumsa i mig min gröt  - mums!

=)

Nu är jag tillbaka igen efter en lite längre tids frånvaro. Förlåt för det.

Har bott hos Micka i helgen, jobbade frukost med henne på Lönnkrogen, tack, det var jätte roligt :) Har sovit hos henne och jobbade som sagt frukost vilket innebar att gå upp mitt i natten för att börja kl 5, eller också 2.30.. det var dom tiderna vi började. Rätt soft att sluta tidigt ioförsig men sen har man även jobbat dagspass på moraklockan.. efter en helg med massa nyttigt arbetande så trodde jag att jag skulle vara rätt slutkörd.. men icke. Jag ocgh lillasyster har precis gått en promenad på ca 53 minuter(: jätte skönt! ..

Imorgon åker jag och Adina i väg till Borlänge en runda,- mihi va busiga vi är!
Helgen kommer även den att återgå till arbete. Då jobbar jag både natt- och dag på Klockan. Men på torsdag blir det utgång! Woho! Känns bra, även jag ska väl få smutta lite på Vasaloppskänslan? haha ..

Ha en trevlig kväll allesammans & tack Micka för passen på Lönnkrogen - det var jätte roligt! (:

Back!

Nu är jag tillbaka.. haha. Har inte haft internet på ett tag nu, skönt ioförsig men lär ju ska börja skriva lite igen.
Vi har friluftsdag idag och jag ska promenera(: Skulle ha varit på badhuset o.s.v men blev inte riktigt så.

Nu har vi sportlov i alla fall och gud så skönt det är. Grymt. Men jag ska jobba hela denna helg och nästa helg också. Ja jo man hade ju gärna varit ledig men studenten kostar faktiskt lite och man vill ju ha lite i fickan. Känns bättre så liksom.

Yes men ha en bra dag och hoppas de gått bra för alla som åkt kortvasan!
// bye <3

RSS 2.0