Hemma i Mora

Japp, hemma nu. Åker tillbaka imorgon igen.. dagarna går så himla fort ..

Allting är "huller-om-buller" i mitt liv just nu. Oordning .. känner mig opålitlig, okoncentrerad, oorganiserad och aa.. det mesta som börjar på "o".. förlåt alla. Speciellt du, antar jag.. hm,.. fan.



Färga håret snart, sen middag,... sen festa med tjejerna. Sugen? - det går upp och ner. Inte att träffa tjejerna, det vill jag till 100% ,.. men jag är inte så sugen på själva syftet " att gå ut, festa, ha kul ". tjejerna saknar jag. Mycket<3
Nu ska jag kolla DisneyChannel med lillasyster.. sen hämta storasyster. hej då, puss, eller nått.

Lunchrast

Nudlar & knäckebröd med Sean Kingston. Gött














Dags att dra
Hej då!

Norrtälje stad

Första veckan är nu avklarad... har ätit gott och levt lite utanför gränserna kanske. Men men ... jag saknar alla tjejer och klassen från gymnasiet, men antar att man måste väl vidga vyerna för det. <3
Jag trivs här, har lärt känna tjejerna i klassen och killarna. Ovanligt med killar i klassen måste jag säga :) Men men .. Norrtälje är en mysig stad.


Läste Millans blogg nyss.. hoppas att det går bra för er i Falun, ni ska veta att jag saknar er, och ibland ångrar att jag inte tog ett dansår till, men Resekonsult är ju något jag vill vara så .. jag får ta dagen som den kommer... :/ Hoppas att det går bra för er, jag saknar er . . kommer och kollar på er på Dalateatern sen ! <3

// t i n a

Norrtälje

Har gått på vandring i Norrälje stad. Fin miljö, en del monument m.m .. jätte fin stad, Norrtälje faktiskt.. jätte mysig och lugn...

Å andra sidan har skolan mycket att komma med också.. jätte trevliga människor, bra kurser vad jag förstår hittills med  mycket annat bra också.... jag försöker nu få en billigare lägenhet, har pratat med en tjej i klassen .. Micha, som har en lägenhet på 24 kvadrat istället för mina 43... då betalar jag isf nästan hälften av hyran och har det lika mysigt ändå liksom...  vi får väl se. Har bestämt tid med hyresvärden... älskar min lägenhet ,... men har inte råd.




/ /   t i n a

jobba inatt

Hard work work.







2 dagar kvar.. nu börjar man bli nervös ...


3 dagar kvar

.. sen går resan mot Norrtälje. Skulle kunna åka i helgen egentligen för att ställa in mig lite men ingen idé med tanke på att jag jobbar i helgen + att jag inte har några möbler där.
... jag saknar dansen.

Varför går jag ständigt runt med en klump i magen och ont i huden.. ?
det ska jag tala om.. jag är inte okej. Och jag tänker inte övertyga någon om motsatsen.
... saknar gymnasiet. Kan ingen nypa mig i armen och väcka mig ?




Lyssnar på massa musik jag laddat ner den senaste dagarna.. datorn är en bra vän alltså, haha.

Sover i soffan nu när jag är hemma också. . sängen är ju i lägenheten.. det enda jag har i lägenheten är ju sängen, kläder och porslin.. får lön nästa vecka så då lär jag väl försöka hitta något i möbel-väg.



Måste ner på mora idag före två. Ska på banken,.. fixa autogiro. Måste även in på turistbyrån och fixa info om Mora, skulle ha med mig det till skola.. vi ska säkert berätta varifrån vi kommer och lite så.. kan jag tänka mig.

Ny stad, nya människor, ny klass.... jag vill inte.. inte nu.

tjena

väntar på Karolina just nu. Ska ner på stan och ta en lunch med Ida.
Sjukt tråkigt att alla flyttar.. men vi får ta såna dära träffar ändå och sova hos varann eller nå. Jag började nästan gråta när jag kollade på bilder från showerna vi haft och från balen och allting.. esdn06<3
Jag saknar er.

Lunch nu!

...

Vad hände ?

Det gick liksom så fort.. vart tog tiden vägen ? Helt plötligt flyttar jag på söndag.. ensam.
Lördagen var nog den värsta dagen på länge. Skulle stannat hemma.

Nu ska jag åka och jobba..
hörs hej




Heldag med pappa.

Jobbat i natt. 08.00 hämtade pappa mig på Klockan ---> raka spåret, Norrtälje. Flyttade dit lite grejer.. hämtade nyckel med mera.





- pappa. Kaserngatan 9


- längst bort i korridoren. Här bor Martina Forsberg....


- fint litet badrum.




- pappa ordnar med 19" platt-tv:n han köpte åt mig. tack tack


- mitt lilla.. typ sovrum. Mysigt i alla fall






- hallen. Fina stora fönster..



Hemma igen nu. Dags att sova. Jobba 8-16 imorgon + natt.. hoppas ni får en bra dag!
// tina

Söndag. Regnig söndag.

Sitter och äter ett äpple framför tv:n. Dags att sova, jobbar i natt.. flyttar grejerna imorgon.



Musik&Motor , Älvdalen 09:
Kommentar: alldeles för ansträngande, men roligt till en början.



Min framtid är rätt snurrig just nu. Gårdagen.. kvällen, vill jag helst undvika .. men hur ska man kunna göra det när man tänker på det konstant.
"Det här är ditt fel, ditt val."

- jag mår inge bra.

RSS 2.0