En hemskt kort söndag .. tihi



Helgen har varit super:)

I fredags lät vi Stockholms gator styra vårat äventyr och med lite för mycket alkohol i blodet och goa vänner så blev det helt klart en jätte kul kväll som slutade i Emmas lägenhet på Östermalm.
På lördagen(igår) drog vi ut och shoppade lite. Jag köpte två linnen på H&M och en sjal och en jeansskjorta på GinaTricot. Vi kom hem till Campus så pass sent att det bara var att slänga sig i duschen, käka lite snabbt och sminka om sig för att sedan dra till Marie för att förfesta lite, igen, till Melodifestivalen.
Efter förfesten hos Marie drog vi till Mobergs(andra sidan vägen) för att dansa lite. Roligt roligt!
Vi drog sedan på efterfest hos Fierza :)

06.00 knallade en glad Tina upp till sig.

... vilket sedan slutade med att man vaknade 17.00 idag. hahaha






.. och så var det helg igen !! Jippikaayeeeey


Älskar att vi bara går måndag - torsdag i skolan.
"Nyss" satt vi och sa att vi tyckte helgen gick så fort och att vi skulle gå en hel vecka till innan det var helg igen men .. ? Nu är den här! IGEN ! YEEY
I love weekends


Jag har köpt tre ringar idag :) 49.50kr på H&M. Orkar inte visa bild, det kommer sen :)
Köpte även ett "örhänge" på en tattoo-affär nere i centrum. Dom har såna coola som man sätter uppe i brosket där och går ner över kanten av örat. Lite coola. Med tanke på att min efterlängtade tatueringsidé verkar bortspolad -.-


Har laddat ner Chocolat på min dator nu. Väntar även på My sisters keeper. Har sett Chocolat förr, det är drama. Med Johnny Depp bland annat :) Det är en go film.

Hallååå, helgen har börjat!!

Tariffer, globalindicators m.m på förmiddagen - geografi och moduler på eftermiddagen


Tung dag idag med andra ord. Dagen gick väldigt fort ändå och skallen snurrar i 120..
På förmiddagen gick det bra kände jag men eftermiddagen stupade totalt. Jag vet att eftermiddagen inte går med i betygen men ändå, fan riktiga tentan är om två veckor och man vill ju sätta skiten eller hur? ÅÅååååååh aja vi får se, hoppas på att resultaten kommer imorgon ...



Här skiner solen som tur är så man får ju lov att vara lite glad ändå, idag fyller Max i klassen år så vi kanske hittar på något skoj :)



Sunshine!


fattig student utan mat! haha



Men ni känner mig, jag löser det! Med mitt kaffe och en omelett så blir det bra.
Okej..  har ägg och lite grönsaker men det löser vi som sagt.

Haha, csn om två dagar!! woho!


Plugga ikväll, heldagsprov imorgon... (låtsas IATA-tenta.. typ) håll tummarna för mig :)
hugs&kisses!


memories <3






carpe diem




Vi simmade i en timme, bastade och åkte hem :) tack för det och bör göras om snart igen!


Tror jag ska dra ner till Fierza snart med mina böcker och grejer. Se en film och plugga?



Nä usch jag är slut, ha en trevlig kväll!

Kram på er

En perfekt dag för att simma och basta ^^

Vi tar Michas bil och åker till simhallen en sväng alldeles strax. Ska bli jätte skönt, jag har inte simmat sen jullovet så det blir jätte bra. Bättre sent än aldrig :)


Sjukt segt i skolan idag och det har smittat av sig på mig..  

Haha ni som inte sett The Hangover måste göra det förresten. Jag vet det är inte någon ny film direkt men ni måste se den. Haha typiskt min humor. Vi kollade på den igår och jag tyckte den var mycket roligare nu än första gången jag såg den haha. Kanon film :p

Nu är klockan snart halv fem så jag måste dra mig.
Simhallen nästa!


Bloody Sunday





Jag har haft en rolig helg. Vi har roat oss så gott det går(vilket vi är väldigt bra på) :

I fredags var vi hos Sofie och kikade hockey, dansade och drack vin. Super trevligt.
Igår var jag ner på centrum i snöovädret med Fierza och Sanna. Kvällen slutade med Melodifestivalen hos Fierza med vin och gött sällskap, gick sedan på korridorsfesten i 10:an, sen krogen efter det där det blev att dansa till en värdelös DJ. Bra musik, men han hade dock ingen koll på läget märkte alla på dansgolvet. haaaha.

Jag har snoozat i ungefär 2 timmar imorse vilket jag gjorde igår också.. klädde väl på mig och vilade lite till efter det. Snart ska vi titta film och mysa lite till hos Fierza.
Imorgon blir det skola och prov. På onsdag blir det heldagsprov, så dags att återgå till verkligheten nu och koncentrationen.

Orka komma på en bra rubrik?



Vi hade jätte roligt igår :) Var hos Sofie och kollade på hockey, drack och dansade. Hahaha. Kul kväll!
Var ner i snöovädret med Sanna och Fierza nyss. Vi tog fan bussen tillbaka till Campus, aldrig att vi orkade gå hem. Fyfan.

Fierza var finurlig och lyckades byta min klänning som jag beställde från H&M, den var precis lite för liten så jag behövde en storlek större och orkade inte be dom skicka en ny så vi bytte den direkt på stan. As bra tackar för det!
Så nu är jag helnöjd :)




Byxorna från samma beställning av H&M blev jätte bra. Mina favoritjeans just nu:





// Modul 9 nu!


"He's just not that in to you"

-  det blev filmen vi såg hos Sofie.
Grymt bra film som visar killars beteende efter en första date, hur de tänker och vad de menar med deras beteende, typ. Haha! De sista 5 minuterna var dock inte så bra :P de blev ingen bild och bara ljud! .. men vi som sett den vet ju hur den slutar så det var ingen fara..


Jag vet inte vad det är med mig, jag är så sjukt trött. Det är helt sanslöst. Jag somnade i soffan hos Sofie en stund, jag somnade hos Fierza en stund i tisdags eller när det nu var.. jag sover så tungt om nätterna att det är riktigt svårt att ta sig upp på morgonen ^^ haha det är ju kanske för att jag varit uppe så sent de senaste veckorna!


Nu väntar sängen, prov imorgon!!


music<3

sista skoldagen för denna vecka :)

Nu har vi haft våran "efterlängtade" geografiprov och jag måste säga att det gick bra :) fick lite hjärnsläpp men det löste sig. Jag är nöjd.
Jävla-piss-Afrika gick också bättre än förväntat. Bra där!


Har haft lunch sen 11 ungefär. Vi fick gå när provet var klart. Börjar igen klockan 13.00 som vanligt.
Rätt gött faktiskt


På onsdag har vi heldagsprov.. vi ska ha som en slags förberedningsdag inför 11:e mars då vi ska skriva IATA-tentan i Stockholm.. vilket blir en heldag med tariffer, geografi, moduler, amadeus, airline codes, global indicators och det ena med det andra.
Så i helgen ska jag faktiskt göra lite Amadeus. Jag minns typ ingenting därifrån och det är ju inte alls bra :S 
Lär kika igenom gamla modul-prov också.. helgen blir med andra ord lugn för mig :)
Såhär nära IATA vill man inte sulla till det i skallen direkt.. jag har lätt för att få hjärnsläpp och sånt så man bör ju ska vara säker när man väl åker dit..
Måste även köpa flikar nu i helgen så jag kan lägga in det i PAT:n ..

Tro om jag ska gå till skolan imorgon också för att göra om mitt dåliga prov.. mycket nu





Jag har redan nu börjat planera min sommar. "Planerat" och "planerat".. men jag har så mycket saker jag vill göra :) Ska dessutom jobba som en tok men det ska man väl hinna med. Det ska bli så kul att vara kring ens vänner en längre tid. Det ska bli så himla roligt ! Lär ju ska hänga lite med vännerna i RK3 också förhoppningsvis :) Vi sa att vi skulle komma till varandras hemorter och besöka varann. Inte alla såklart men några. Typ Göteborg och nå mer^^
Ja, sommaren 2010 ska bli den bästa. Längesen jag längtade såhär mycket efter sommarlovet. Älskar sommaren


Och vet ni vad.. ? Jag hoppas mitt paket från H&M kommer idag.. ^^ tänk att det var ca 4 veckor sen jag beställde därifrån..  tiden rinner iväg !






// love my friends

Känns som om det är måndag idag

Men det beror nog på att det var självstudier igår, och att jag åkte tillbaka från Mora igår, vilket jag brukar göra på söndagar i vanliga fall. Super skönt!

Denna dag blir inte så speciellt händelserik alls. Det blir att plugga maaaassa geografi. Vi har världsprov på torsdag och det är ganska mycket som kommer med :)
Jag ska ner till Fierza om någon timme. Vi ska plugga och göra sallad tillsammans. Man får slå ihop lite ingredienser när man är två fattiga students, right?



Det var sånt himla fint väder igår när jag fick lov att sitta på bussen ..









hade gärna spenderat tiden utomhus istället.




men .. nej jag fick lov att läsa Modul 2 istället. "Geography in Travel Planning".

Dags att återgå till geografin nu :)



happy valentine's day

Mamma har skämt bort mig i helgen verkligen. Vad är man utan mamma?
Jag älskar henne, min mamma är bäst. Hon finns alltid där för mig. Ibland kan hon ha lite roliga värderingar men hon menar ju väl med allt hon gör till 100%.
Min lillasyster har även hon skämt bort mig i helgen. Lägger filtar om mig när jag sover, pussar mig på kinden och kramar mig så mycket hon bara hinner medan jag är hemma. Visst har vi hamnat i kläm angående olika fåniga saker men det är väl sånt systrar gör?
Min storasyster saknar jag. Hon har flyttat, and so have I. Sånt är livet, men vi vet var vi har varandra. Vi har inte hunnit ses mycket senaste tiden men det blir bättre till sommaren tror jag när vi båda är i samma stad.

Jag har jobbat både fredag och lördag natt. Sov till klockan tre idag men det är jag väl värd? Mamma har lagat mat och donat hela helgen. Köpte en tröja åt mig, ett par skor och massa mer saker i helgen, inget jag begär alls, men jag är så sjukt tacksam. Och det vet hon. I alla hjärtans dag-present fick jag örhängen, läppbalsam och en liten Guess-parfym. Super söt och precis vad jag behöver:)
Mama I love you.


Ända sedan jag var liten har vi flickor varit mammas allt. Det vet vi. Och hon har gjort allt hon kan för att vi ska få en bra uppväxt. Saker har inte alltid gått som hon(eller vi) önskat och saker har hänt som inget barn skall behöva uppleva. Men mammas hjärta, famn och beskydd har ändå gjort oss till dom människor som vi blivit idag och det kan vi inte tacka någon annan för.
Jag vet att ni behöver mig lika mycket som jag behöver er.
Always have, always will



Denna dag tillägnar jag min mamma och mina två systrar.


Winter wonderland

Solen skiner och man kan ju inte bli på annat än tophumör !

Skönt att vakna upp i lilla Mora igen med solen i ögonen. Var nyss ute på en promenad med grannen, tog ingefär 45 minuter eller så. Skulle försöka gå i tid så jag skulle hinna hem tills lillasyrran skulle komma hem från skolan, men när jag var ute på gården så tittade hon ut alldeles chockad över att ingen var hemma när hon kom hem.. hon hade letat och längtat efter mig sa hon. Sötisen^^

Nu är jag ganska rastlös. Jag vill åka skoter, snowboard, gå på isen och bara hoppa runt i snön. Blir på sjukt bra humör av fina fintriga dagar. Vill dock att sommaren ska komma nu, men såna här dagar är omöjliga att klaga på ^^

Nu ska jag se om jag får med mig lillasyrran ner på isen en vända:)


En promenad mot centrum är aldrig fel

Efter skolan gick jag med Fierza ner mot centrum. Hon skulle kolla en tröja på H&M och lite annat.
Det är så skönt att bo här för att man kan ta en skön promenix ner och det är inte alls långt. Rätt skönt :)

Själv köpte jag en påse bröd och maryland cookies på Ica på vägen tillbaka.. blev så sjukt sugen på något. Käkar inte så mycket sånt längre, tråkigt och ser inget nöje med det men idag fanns det ett sug.
Det jag har käkat är väl Ballerina som Fierza käkar. Usch vad jag alltid tyckt dom är tråkiga men man börjar gilla dom mer och mer nu antar jag haaha. Inte för mycket men någon då och då är gott såklart.


Nu ska jag vila lite, sen packa ner mina grejer inför helgen och senare blir det film hos Fierza, förvånad? haha




Btw, just smile

plugga plugga plugga.. shoppa ?



Mitt shoppingsug lägger sig verkligen aldrig. Så mycket saker jag vill ha ..
Längtar till sommaren och sommarlovet. Gillar att vara här i Norrtälje mer och mer men som ni vet så är Mora ändå i hjärtat såklart.
Ni som ännu bor kvar i Mora kanske inte förstår men guud så man längtar dit när man inte är där lika ofta längre. Ska bli skönt att komma hem i helgen på torsdag men ändå inte.. jobbigt att åka fram och tillbaka men vi är ändå lediga på måndag så då kan man lika gärna åka :) skönt när man har några dagar på sig att slappna av.
Saknar familjen<3

I helgen blir det dock att jobba, besöka frisören och att plugga. Sen ska jag hinna med att träffa lite godingar också såklart.

...

Fy jag känner verkligen hur jag skulle kunna dyka ner i sängen igen utan att vakna på hela dagen. Jag är helt slut. Verkligen slut i hela kroppen. Kan man vara tröttare än jag idag ? haha

Jag gjorde i alla fall jätte god mat igår: kyckling, bulgur, rödlök och guacamole. Inte alls komplicerat men såååå mumsigt.

Nej, då var det dags med några fler timmar av tariffer.

... open jaw, double open jaw, single open jaw, normal fares, special fares, OneWay, RoundTrip, CircleTrip, Specified routing, CTM, HIP ..

Hörs efter 16:00 :)


On the top of the world


.. that´s where I wanna be



Precis gått igenom ännu en modul i skolan.. och ett prov. Samma sak nu efter lunch.
Har i alla fall ätit lite nu så förhoppningsvis ska jag kunna hålla mig vaken. Sov nästan hela dagen igår så hade lite svårt att somna i natt men tillslut så gick det.

Flum som vanligt i skolan.. och bästa platserna har vi denna vecka :P






Jag har konstant shopping-sug. Vad är det som händer? :P
Kände inte såhär förra terminen men då hade jag ju faktiskt en dyrare lägenhet också = mindre pengar över varje månad.
Jag har fortfarande inte fått mitt paket från H&M heller, men det kommer nästa vecka! yey





Jag vill göra något litet och osynligt, bara för mig. Kanske blir något idag.. vi får se.


Det känns i fötterna kan jag lova :)


Sprungit runt på Stockholms gator mellan krogar och affärer. Tack för en jätte rolig helg, vi måste göra om det!

Ikvällen började hos Sara, i 7:an. Spelade lite spel och såg melodifestivalen.
Erika vi tar igen våran förlust i "med andra ord" nästa gång. Vi får jobba på det,.. haha

Sedan gick vi ner till Fierzas lägenhet, vi hade nämligen skrivit upp oss på listan till Mobergs och trodde att det gällde fri entré då före 23 men nej det var före 24, vilket vi insåg när vi redan utrymt Saras lägenhet .. så då gick vi till Fierza :) Rätt skönt att bo i 9:an. Krypavstånd från Mobergs,.. hahaa


nej usch nu blir det sängen.. fötterna värker :/ vi dansade nästan hela tiden .. i tre timmar. Men jäkla roligt var det absolut



// you belong with me



Misslyckande

Vaken till sex imorse.. kollade på Grease med Micha och Fierza(vi som blev sist kvar på pyamaspartyt igår) men sen bestämde vi oss för att gå hem ändå till sist.
Ringde mamma när jag kom hem till mig .. kunde inte somna.
Konstant magont och illamående.

Vad är det som händer?


Misslyckades på mina två prov idag.. G på det ena och två poäng från G på det andra. Från MVG till detta resultat känns inte bra. Men man får la skylla sig själv när man inte är koncentrerad och aktiv. Hur som helst så löser det sig eftersom dom lägger ihop flera av modulerna i klumpar så det blir betyg på sammanlagda prov. Och jag klarar mig eftersom jag fått bra på dom andra så ... det löser sig

Det är fredag idag, eller hur? ..
Känns inte så ..


Men det gör ingenting, för jag ska ändå sticka


- Jordin Sparks is great when you are feeling blue
// bye

through with it .. pray for me


I gave my heart to you
I gave up my friends like you said I should do
Put aside my smile for you
Threw out my dreams if you said you didn't approve
I gave my mind
Compromised my life, just to see I'd find you were trying to hold me back
Slowly you throwing me off of my track
Disappointed again

I'm through with it.. love
I'm through with it, through with it.. love 
I'm through with it, through with it.. love 
I'm through with it, through with it.. love 

I've given so much in the past
For a love I never had
I'm through with it
I'm, I'm through with it.. love
I'm through with it, through with it
I'm finally giving it up

Oh, there you go comparing me to every little model on the TV screen
Oh, there you go complaining to me
Cause I want to spend time with my family
My esteem has gone down
You never want to take me out
Make me feel dumb and alone
I don't know where to go
I'm through with it 

I shared all my secrets with you
Even when it hurt telling the truth
I paralyzed my growth for you
I gave you control
Felt so helpless without you
Couldn't be a friend to anyone happy
Cause with you I see, misery loves company
No, no, no, if this is love
Cause if it's love
I don't want it anymore
I'm through with it 
 
Why do I feel so empty
I'm crying out for some stability

Destroy my many insecurities
I'm breaking down, somebody pray for me
Need a love like no other, not an ordinary love
Restore my joy, wisdom and courage


Bowling, varför inte?


Haha ja van't vi tokar ner på bowlingen i Norrtälje och röjde lite. Haha.. eller nej jag ska inte överdriva, MICHA röjde gärnet. 9 strikes .. galning!




Jaajaa okej jag förlorade, men jag är inte bitter !

Zzzzzzzz..... ?

Jag ... jag är ganska tom på ord idag. Jag är varken deprimerad, grinig eller negativ. Jag är mest bara svag. Svag i skallen och svag i kroppen.. jag älskar snön men nu vill jag att värmen kommer snart. Man blir piggare och känner sig ständigt på topp då. I alla fall jag. Sommaren är min favorit-årstid.

Fierza och jag tog sällskap ner på centrum idag. Jag fick ju lov att handla något åt min stackars mage. Fierza provade lite kläder på rean och ja, man hittar ju alltid ett och annat. Själv köpte jag en ny fondation(min är snart slut) och ett nytt svart nagellack. Snål och helnöjd :)


Vi bokade tågbiljett till Göteborg nu ikväll. Jag, Fierza, Marie, Sanna och Sofie tar sällskap till Götet.. vi ska på TurMässan och sen ska vi leva rövare, haha. Jag ska ju bo hos Fierza, det säger väl allt. Äventyr!
Resan är dock inte aktuell förrän i slutet av mars. Men man kan ju få längta?



Konstigt det där med att skaffa lägenhet.. varför har man ständigt en krypande känsla av ensamhet? Inget konstigt egentligen, man får numera pusha sig själv, väcka sig själv och diskutera med sig själv.. fast än man egentligen inte är så speciellt ensam så speciellt ofta. Fattar ni vad jag menar? .. äh jag vet inte ens om jag vet själv vad jag pratar om haha..

Man har väl helt enkelt blivit vuxen nu

.. och sällskapssjuk


Fan vad skönt det är att ha en blogg ibland. Ursäkta språket.. (borde sluta svära nu. Fina flickor svär ju inte, eller?)
 Det är så skönt att kunna sitta och skriva av sig precis när och var man vill ibland faktiskt. En blogg är praktisk.
Den bästa diskussionen man kan ha är med sig själv, man får bäst svar då.


Så, vad har detta inlägg bidragit med? Ingenting.. men det har fått mig att bli ännu tröttare. Jag vet inte ens vad jag skriver om.. men en sak vet jag:
Dags att gå till sängen nu.

Yey


Jag har precis beställt det svarta nitbältet som jag tidigare bifogat i ett inlägg. Jag är jätte nöjd. Det kommer någon dag denna vecka :) jippi

Har gjort ett prov nu tidigare idag. Det gick rätt bra vill jag påstå :) Ett prov till återstår efter lunch!

Tjao


RSS 2.0