Projektarbetet

.. är nog klart. Rätt nöjd, hoppas Ammi är det imorgon också..


Vad sägs egentligen om Johnny Depp ska spela in en fjärde Pirates of the Caribbean.. helt klart JA! 493 miljoner kr är rätt saftigt det alltså.. fyfan
Jag är i alla fall helnöjd efter helgen. Tack klassen och övriga för en skit kul lördag! Kul att se dig också, Rebeckah :)<3

Blev en efterlängtad utekväll med Agge och co. tack för det<3
Fick en sån där riktig lagom party-fylla som varade i rätt mängd hela kvällen faktiskt, riktigt nöjd över vad jag åstadkommit under den kvällen :P haha, ruskigt roligt.



//  fått se många nya sidor hos dig, du chockar mig för varje dag, på ett bra sätt<3

Flight Esdn06

Uppvisningarna har gått superbra! Sista framträdandet var igår på skolans resurstid. Det har varit jätte roligt och tycker att vi har jobbat skit bra!
Efter uppvisningen igår for jag och Jocke runt lite och shoppade. Var jätte mysigt, trots skitvädret:P  Jag köpte en väska och en klänning,.. hoppas jag kan ha den för orkade inte prova:P Jocke däremot hittade en hel del :P Vi fixade också inför balen, bra gjort tycker ja :D

Blir fika idag, ska fira storasyster som blivit 21 år, sen blir det mat hos Adina ikväll + utgång senare.


Robinson ikväll !!!
<3



- vad ska man ha på sig ikväll ???

2 shower idag

Första kl 12 för elever som ej har lektion.. & kl 19 för allmängheten.. föräldrar o.s.v
"genrepet" för nioer, sexor med mera gick väl skapligt igår. .
När jag kom hem somnade jag som en stock.. med smink och ALLT, tro det eller ej. Fy, nu får jag skärpa till mig

Idag blir det plugga

sliteeeen


Hemma från skolan nu. Agge körde hem mig, tack för det! <3
Ska tillbaka snart och dansa lite till så slänger i mig lite käk nu och far tillbaka till danssalen till kvar i fyra. Premiär imorgon =)


På rymmen

Adina och jag for till Borlänge en runda.

Som vanligt gjorde man av med lite för mycket pengar men men sånt är livet!
Hittade en ny plånbok eller ja, en slags väska ni vet, men ja tänker använda den som plånbok, ett linne, två par shorts, örhängen och två par skor m.m ..  ett par röda pumps som ja älskar :) gud så fina de var! Finns även ett par svarta där som jag fortfarande suktar efter.. skor kan man aldrig ha för många utav!
Köpte även ett gulligt partylinne till mamsen och ett par matchande örhängen :P

Har sammanlagt druckit 8  muggar med kaffe sen inatt. Tror ni jag såg gröna marsmänniskor idag eller ? ... som man bäddar får man fan i mig ligga

hemma!

 Kom nyss hem från jobbet! Uh va jag är konstig i huvet alltså.. var jätte trött igår hos Ida när vi va där och fikade, några ur klassen, höll på att somna. Har druckit 7 kaffemuggar i natt och det är INGET att rekommendera vill ja lova. Mår konstigt, men hade jag inte gjort det hade jag inte klarat av natten.
Robinson va bra igår, en lite seg början men jag längtar redan tills nästa lördag! Robinson 2009 blir nog super kul när de väl kommer igång.

Ingen dansträning idag. Ska nog träna lite själv dock. Måste lära mig Take my breath away.. en dans som jag gör med Sabinas grupp inför Älvdalen. Det är den dansen jag gör sämst, måste tränas !

Äta upp min fil nu, sen duschen, sen soooova
- skönt att man är ledig nästa helg! <3<3<3

Bacon & ägg

... bränt bacon är såå gott..  

Kommit hem från dansen nyss, va kvar en stund och snackade lite med Adina (: Nu ska jag vila lite, sen hem till Ida för lite fördelsedags fika :) hon har ju fyllt år. Sen blire jobbet senare ikväll..
Robinson på tv4 20:00 !

Let´s dance

..... hur fan kunde Morgan åka ut ?
Nej, jävla skitprogram.

Hoppas Laila vinner nu da.

Tonvis med dans!

- kan inte bli bättre, lite komplicerat dock att arbeta med dansen på två olika håll. Showesset & skolan. Men det ska jag väl ordna .. :)

Fått en del av min lön idag, natten får idag, resten blir slutet av månaden såklart. Nu ska jag åka ner på stan en runda och sen åka hem till Agge :) ska mysa framför Let´s dance ikväll och bara chilla. Sen ska jag hem och sy klart de sista danskläderna inför uppvisningarna. Det ska bli så roligt!
Dans imorgon klockan tio! adjö

Nyvaken




.. utvilad men trött som bara den alltså. Uh, drygt. Blir att dansa innan och efter skolan idag. Föreställningar om en vecka ! Ska även plugga efter skolan idag nångång också.
Have a nice day


jag funderar på att beställa dom här två ..


 
Tyckte dom var lite min stil ^^ .. men med tanke på hur dyr frakten och tullen var tillsammans sist ja beställde ifrån GoJane.com så hoppas jag på att någon mer kan beställa från samma sida ... så man kan dela på det:)

Hemma idag

Mensvärk, magont och halsont är vad som får mig att bli hemma. Mycket träning och väldigt mycket man måste närvara på, men idag blir jag faktiskt hemma. Träning hela helgen sen. Ljussättning imorgon + fredag.



Har nu sökt Trac-utbildningar på Frans Schartau och HögskolanDalarna. Högskolan Dalarnas vill jag egentligen inte in på alls, men sökte dom ändå. VIll helst in i Norrtälje. Ska söka dit också, mitt brev är klart, det enda jag väntar på är att komplettera mina yrkesmeriter. Sen ska jag även söka dit :) Hoppas jag får dom snart, eftersom jag lär skicka in det snart.
Hoppas på Norrtälje ..

VIla nu. Adjö!
<3<3<3

Omelett och bacon

Gud så gott, blev lite sugen på bacon idag när Ida sa att hon skulle käka det hemma, tänkte men gud va längesen och så .. mja så nu håller jag på för fullt. Sen blev det en mumsig omelett till. Hackad spenat, kryddor och tomat, blir mumma!

Nej nu gäller det att äta när man har tid åt det, har lite att göra idag.
Ringde grannen när jag kom hem och bad om att få tillbaka den prickiga kjolen som skall vara med på våran show, ringt Ateljé Barbro eftersom jag och Jock ska dit snart och prova smoking och klänningen, men mycket kvar att göra.
Adjö, mat nu!

Grek-kväll hos Per



En välbehövd, skön stund hos Per i Skattungbyn, kan jag lova! Hela klassen var samlad + lärarna som ingick i vårat greklandsprojekt. Per, Susanne och Marielle.
Åt grekisk middag, kollade på bilder och en film som grekerna gjort. Usch va vi saknade dom, och själva resan i sig saknar vi också. Våran klass är verkligen asbra. Klart man har sina bristande stunder och att man klagar och blir osams ibland, men vi vet ändå att gud vilken familj vi har blivit.. att vi ska delas till sommaren är ingenting man längtar till, klart man vill ha studenten och alla mysiga tillfällen som hör till där med klassfest och så vidare, men splittringen är inge kul..

Kom precis hem nu, dags att sova. Skola imorgon, träning i aulan klockan åtta. Kan finnas en risk att jag försover mig ... har jobbat inatt och sovit ca 2 timmar på 1.5 dygn.
Nej duschen nu, sen sängen direkt.
Adjö!
- en förändring är aldrig fel<3







.. här hör vi hemma!
Esdn06 - 3 år man aldrig glömmer <3

..

Åka ner på Mora nu snart, fixa dricka tills imorgon kväll, och även checka mitt konto..

Tv-kväll hos Micka en stund innan jobbet också. Ska bli mysigt.
Nu måste jag slänga ner lite mer danskläder till imorgon .. ha en bra lördagskväll allesammans, adjö!



Grövelsjön

.. åkte jag, Adina. Agge, Tiiz och Jim till igår. Det var mysigt och roligt. Bastade och drack något glas vin. Jag och Agge la oss skapligt tidigt ändå, va skit trötta. Plus  att jag sov på vägen dit.
Det dryga va att vi kom försent imorse, hm, ett minus där, men ångrade inte att vi åkte dit egentligen, de är väl bara de att dansen är viktig - hatar att komma försent:)

Kom nyss hem, Madde skjutsade mig. Läskigt att åka med folk som nyss fått körkort, gick skit bra, men de är så ovant när man själv brukar köra :)
Nu sitter jag hemma, dricker blåbärssoppa och kollar tv. Mumma.
Schlager med Micka ikväll? Sen jobba, och imorgon dansa igen, sen grekmys hos Per Svälas!

Adjö
- gullet

Dans hela helgen!<3


Nu blir det dansa av! Ska göra klart våra koreografier nu, till punkt och pricka. Idag. Sen även imorgon och söndag:)
På söndag blir det också grekmys hos Per i Orsa.

Sitter på skolan just nu och har slutat för dagen. Äntligen helg ! Men först ska jag gå till infoteket och sen äre lunch.
Pöss hörs hej
- du är gullig

Gojane.com



Beställde 4 grejer igår från Gojane.com
Jag är nöjd!


(såhär ser plaggen ut och skorna. fast det sista linnet är inte rosa utan i gult (: )




Torsdag.

Va bort till Agge igår, nu har bruden äntligen fått körkortet! Grattiiiiiiiis!
Så glad för din skull hörru (: Jätte mysigt ! Köpte en tårtbit och en blomma på stan igår och så åkte jag bort till henne med det :) Glad blev hon och det var ju roligt! Stannade ho shenne på lite fika och sen körde vi runt lite på stan. Kändes konstigt att inte sitta bakom ratten tycker ja :) men nog är det skönt nu när man bara kan börja glida med och slippa köra ? :P haha. Jag är ju född så tidigt så blir ju fel när Agge fyller 18 blir ja 19 nästan. Så själv har jag snart haft körkort i ett år :S aja tiden går ju bra fort, men grattis grattis!

Var inte många på skolan idag heller. I klassen alltså. Några for till Uppsala på högskolans visning, jag tvekade i sista stund, orkade inte gå upp så tidigt och åka iväg.. eller mja, jag kände mig inte så intresserad heller.
På matte lektionen på morgonen va vi tre pers :P På sceniska produktionen va vi också färre än vanligt, sen var det samhäll, såklart få där också :) och sen på engelskan va vi också tre! :P haha. Men det va ju bra det med(:

Nej nu ska jag käka lite riskakor,.. Coop´s egna (dom luktade trä.. usch?) och nötter.
Krya på dig Karro! <3


Martina.Cecilia.Therésé.Forsberg


Sov dåligt inatt och har varit en rolig men konstig dag idag.

Fått lov att stryka några från intro-numret till uppvisningen på skolan. Eftersom alla aldrig är där ansåg en av våra balettlärare att de är såhär det blir nu, annars kommer vi aldrig hinna lära oss riktigt. Bra tycker jag, annars blir allting halvdant.
Uppvisnings dagarna: 25-27:e mars. Bara nästan 2 veckor kvar nu.
25:e är för nior, den 26:e klockan 12.00 för elever på skolan - samma kväll för allmänheten ca 18.00 och 27:e för elever på resurstiden, så tror jag vi har sagt nu. Kom och kika ( :

Ska gå och spåna nu på mitt handskrivna-personliga brev till en högskola nu.. ska spåna fram något bra: )

Måste bara berätta en rolig grej som hände på denna "perfekta och mysiga" dag.
Självklart går jag in i matsalen idag och sätter mig vid några trevliga tjejor i klassen(Ida
http://wahlgrenida.devote.se, Millan http://nomercy.devote.se & Jossa http://josefineborg.devote.se).. sätter brickan på bordet och sätter mig sedan på en ... TRASIG STOL ?:P Den har alla fyra träbenen som en stol har, det lite kluriga var att ett av benen liksom gick att snurra runt på så man kan säga att stolen hade tre ben. . självklart var det just den stolen jag tog och med min vanliga tur druttade jag alltså på röven.. i matsalen och jag antar att folk lär ha undrat vad det var för fel på mig.. det roliga var ju också att det tog några sekunder innan vi fatta va som hände? haha. Aja, min vanliga tur ? Den som satte dit mig, om han/hon nu fanns där just då så lyckades personen rejält i alla fall med att få mig på arslet... 
..haha aja! Nu kan ni återgå till eran perfekta tillvaro. Adjö!


.. usch fick precis ett sånt danssug. Ska bli så roligt att uppträda i Älvdalen.

... usch fick precis ett sånt danssug. Ska bli så roligt att uppträda med Showesset igen. Älvdalen nästa! 25-26/4

M.

Äntligen skapat en ny hotmail. Kan knappast använda silver_nallen som e-mail adress nu när man ska söka skola.. [email protected] blev det. Får se när man orkar föra över allting till ny adress via msn. Där får det vara silver_nallen så länge. Setat och klurat lite nu över det personliga brevet som ska skickas till Norrtäljes campus. Får se om dom kommer gilla det (:
Nu blir det lite apelsin sen kilar jag till skolan.  tjingeling

Tack för en trevlig helg :)

Jao helgen var jätte rolig. Kul att göra något annat !
Egentligen hade man kanske inte riktigt tid, men jag ville verkligen följa + att jag tyckte att jag var värd en helg ledig till att göra va ja känner för. Tack för helgen pojkar och flickor :)

Kom nyss hem efter att ha irrat runt i snöovädret, sett en del avåkningar, skrattat en del och jaa.. en rolig hemresa helt enkelt. Var till och med utomlands en sväng. haha.. (vi åkte in i Norge på G hem)

Nu blire Twilight med mamma, sen dusch senare när jag orkat röra mig.

Skolan

"pluggar" på skolan nu .. haha. Facebook blev det lite nyss. Äh kan ju inte vara seriös jämt.. haha.

Jag och Karro ska skriva engelska "uppsats" idag .. vet inte riktigt om de borde kallas uppsats.. hur som helst borde jag nog bli liiite seriösare just nu.. vi kan nämligen inte så himla mycket om det vi ska skriva om.. kan bli komplicerat.

Aja, åker bort i helgen. Ska bli skönt att möjligen hinna plugga ikapp lite och bara vara. Släppa allting lite och vila bara. Vart inte mycket lov för min del på lovet, men de är väl självförvållat.
Ska slänga in ett brev på stan också innan ja åker hem idag.. har beställt en klänning. Hoppas den inte är slut i lager:) Ska även börja införskaffa mig lite bikinisar nu.. kommer ut så himla många snygga nu. Det svåra är att man inte vet hur dom sitter när man ska beställa.. vill gärna ha olika storlekar på toppen och trosan så ... men vi får se då:)

Är bra med en blogg har jag kommit fram till. Man får tänka högt och diskutera med sig själv, det kan ju aldrig vara fel ? :P Man får ju trots allt bäst svar om man frågar sig själv..

En skrattfylld dag må jag säga

Som vanligt sov jag hela dagen igår också(typiskt.. ).. vaknade inatt. Halv tre. Försov mig imorse, vaknade sju då Karro skulle komma. Men hur som helst hann vi till bussen som skulle gå från skolan halv åtta. Åkte till Högskolan Dalarnas visning i Falun. Fy fan va kul vi hade idag alltså. Det var roligt :)
Jag, Karro, Sofia, Forslund, Hillevi, Melina, Ellinor och några fler :) Var längesen vi skrattade så mycket kom vi fram till.. haha gud ja. Vi är nog rätt nöjda med dagen trots den kassa informationen jag fick om turism programmet. Men har ju några andra jag ska söka :)
Var nyss på en promenad med mamma, och nu väntar jag på att åka på träning. Vi sätter igång med dansen idag, sen innan jul. Ska bli roligt. Skönt att dansa, man tänker inte så mycket och aa.. en otrolig känsla måste jag säga. Imorgon blir det plugg.. även ikväll.

93 dagar kvar till studenten!

Back in school

.. lite segt idag, men slutade ju tidigt ! :)

Imorgon blir det att fara till Falun/Borlänge med skolan. Ska kika till Högskolan Dalarnas utbildningar o.s.v.. Kan ju bli rätt okej :)
Fick mitt Visa-kort nyss. Man blir ju lite nervös för att klippa sönder det gamla kortet,.. men lär väl göra det då ? Rätt schysst med Visa ju(: Jag följer Adina-trenden:D haha. Efter att hon skaffade det så har de flesta blivit sugna(: men de är ju nice.

Melina och jag bestämde att ja skulle hänga med på step-up pass ikväll. Kl 19. Ska bli roligt! Men först lär ja dra till tyg-stugan och fixa min jacka.. Åker ju bort i helgen och behöver min jacka då.
Ne fy, vila lite innan träningen kanske? Låter bra det.

Dans imorgon, woho(: träna med Showesset igen. Vi har lagt ner lite över jul och nyår sen vi tränade och uppträdde i Fagersta sist.. men nu är det dags igen inför Made in Älvdalen Show som ska äga rum 25 & 26 / 4 :D

Zzzzzzzzz

.. precis.
NU har min dag börjat. Jag har sovit tills nu. Typ. Hur sjukt är inte de? Jaja man får skylla sig själv för dom smällarna man väljer att ta. Blir nog aldrig mer att jobba dubbelt. Fy fy
Men jag pallade det som ja lovade, hah!

Ska kika på Life of Ryan nu. Mtv. Älskar Mtv.
Sen --> läsa engelska + långpromenad
puss & kram // tina

RSS 2.0