Efter en lyckad show

Det gick bra på premiären men kunde gått bättre, enligt mig(: Men gästerna var nöjda, det är huvudsaken. Pappa, hans fru och min storasyster var och kollade på mig(: det var kul! Fick rosor och kramar, alltid tacksamt! Jag åkte hem tillsammans med dom efter showen.
Hade ätit kl 11 på förmiddagen.. for till älvdalen och tränade hela dagen, käkade nästa gång kl ca 18.40 så ont i magen hade jag under sista genomgången, och det blev som en sten i magen när maten kom ner. Men det blev en bra show som sagt. Vi börjar träna på måndag igen inför de kommande showerna, i Fagersta :)

Efter en lyckad show kom jag hem och skulle dra till Wasa, heja lite på Agge som precis blivit 18 och min klasskamrater som var där. Dom hade kalas för Agge idag som jag missade så jag for dit och sa hej. Kom till Wasa strax före 1 men den sista timmen kändes ändå jävligt lång :P Skjutsade hem Sjögren & Anna, tankade lite och sen skjutsade jag hem Madde, Adina och Agge (:
Nu blir det frukost och promenad:D

Tjingeling!
- bilder från showen kommer snart, gick inte så bra för min syrra att få nå bra bilder för att lamporna på scenen förstörde så mycket. Men någon bra fick hon till (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0